Itt az idő, hogy ráhangolódj az angyali bőség frekvenciájára, és bevonzd az életedbe a végtelen áldásokat!

Itt az idő, hogy ráhangolódj az angyali bőség frekvenciájára, és bevonzd az életedbe a végtelen áldásokat!

Kedves Olvasónk!

Egy különleges üzenetet hozok Neked, egyenesen a mennyei birodalomból: Itt az idő, hogy ráhangolódj az angyali bőség frekvenciájára, és bevonzd az életedbe a végtelen áldásokat! Az angyalok azt üzenik neked, hogy készen állsz egy hatalmas áttörésre, és a Mennyország minden segítséget megad ahhoz, hogy valóra válthasd legszebb álmaidat!

Ahhoz, hogy csatlakozhass a bőség végtelen áramlásához, az angyalok 3 kulcsfontosságú lépést javasolnak:

  1. Tisztítsd meg az energiáidat:

    Szabadulj meg minden negatív gondolattól, hittől és érzelemtől, amely gátolja a bőség beáramlását az életedbe. Kérd az angyalokat, hogy segítsenek elengedni a régi mintákat, és megtölteni a lényedet tiszta, szeretetteljes rezgésekkel.

  2. Összpontosíts a hálás magatartásra:

    A hála a bőség mágnesként működik. Amikor őszintén hálás vagy mindazért, amid már van, azzal jelzed az Univerzumnak, hogy készen állsz befogadni még többet. Vezess hálanaplót, és minden nap írj legalább 5 dolgot, amiért hálás lehetsz.

  3. Vizualizáld a bőséget:

    Teremts élénk, részletes képet arról, milyen lenne az életed, ha korlátlan bőségben élnél. Érezd át ennek az életnek minden örömét és csodáját. Minél többet foglalkozol ezzel a vízióval, annál gyorsabban manifesztálódik a fizikai síkon.

Most pedig fogadd az angyalok szeretetteljes áldását:

“Végtelen Mennyei Fény és Szeretet árad most feléd, és elárasztja az életedet a bőség ajándékaival. Megnyílsz a határtalan lehetőségek előtt, és vonzod magadhoz mindazt a jót, amit a Mindenség tartogat a számodra. Az isteni gondviselés vezet téged, és minden lépésednél támogatásban és segítségben részesülsz. Áldott vagy, és minden szükségleted bőségesen kielégítést nyer!

Ámen.”

Az angyalok a következő jövendölést hozták a számodra a következő időszakra:

A következő hónapokban hatalmas növekedés és fejlődés vár rád minden téren. A pénzügyi helyzeted javulni fog, és váratlan forrásokból érkezhet bevétel. Új lehetőségek nyílnak meg előtted a munkád vagy a hivatásod terén, amelyek lehetővé teszik, hogy kamatoztasd a tehetségedet, és kiteljesedj. A kapcsolataidban több harmóniát és szeretetet fogsz megtapasztalni, és ha nyitott vagy rá, egy különleges szerelem is utat találhat hozzád. Az egészséged és a vitalitásod szintén növekszik, főleg, ha hallgatsz a belső hangodra, és megadod a testednek, amire szüksége van. Összességében egy bőséggel és örömmel teli időszak elé nézel, amelyben az angyalok végig melletted állnak, és támogatnak.

Kedves Olvasó, kérlek, fogadd nyitott szívvel ezt az üzenetet, és engedd, hogy a bőség csodája megnyilvánuljon az életedben! Oszd meg ezt a bejegyzést másokkal is, hogy ők is ráhangolódhassanak az angyali bőség frekvenciájára, és megtapasztalják a Mennyország kegyelmét!

Szeretettel és fénnyel,

Az Angyalaid üzenete

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/