Jézus üzenete a mai napra: hiszem, hogy ma valami csodálatos történik velem!

Jézus üzenete a mai napra: hiszem, hogy ma valami csodálatos történik velem!

Kedves Barátaim,

Ahogy ma reggel felébredünk, és új napra nyitjuk szemünket, egy csodálatos gondolattal szeretnék benneteket megtölteni: Hiszem, hogy ma valami csodálatos történik velem! Ez a hit, ez az elvárás képes megváltoztatni azt, ahogy a világot látjuk, és megnyitni előttünk azokat az ajtókat, amelyeket talán még észre sem vettünk.

“Hit által értjük meg, hogy a világegyetem Isten szavára lett alkotva, így a láthatatlanból születtek a látható dolgok.” – Zsidók 11:3.

Ez a bibliai igazság arra emlékeztet minket, hogy hitünk által képesek vagyunk megteremteni a saját valóságunkat, és hogy minden, amit ma láthatónak tartunk, egyszer csak egy gondolat volt Isten elméjében. Ezért bátran higgyük, hogy ma valami csodálatos történik velünk!

Engedjétek meg, hogy egy jó hírrel színesítsem ezt a napot számotokra: Amikor ma reggel felkeltek, és ezt a hitet magatokkal viszitek, az Univerzum reagálni fog erre a pozitív várakozásra. Lehet, hogy egy váratlan telefonhívás hozza a jó hírt, egy régen várt álom kezd valóra válni, vagy egyszerűen csak egy kedves gesztus egy idegentől teszi a napotokat különlegessé. Ezek a kis csodák Isten módjai arra, hogy emlékeztessen benneteket: soha nem vagytok egyedül, és Ő mindig gondoskodik rólatok!

Most pedig, engedjétek, hogy egy rövid imával áldjam meg ezt a napot:

Drága Mennyei Atyánk, Köszönjük, hogy ma is jelen vagy velünk, és hogy szereteteddel és jóságoddal körülveszel minket. Kérünk, segíts nekünk megnyitni szívünket és elménket a mai nap csodái előtt, és erősítsd meg bennünk a hitet, hogy valami csodálatos történik velünk. Adj nekünk bölcsességet, hogy észrevegyük és értékeljük ezeket a pillanatokat, és adj nekünk bátorságot, hogy továbbadjuk a szeretetedet és jóságodat másoknak is.

Ámen.

Kedves barátaim, ezzel a hittel a szívetekben lépjetek ki ma a világba, és legyetek nyitottak mindenre, ami hozzátok érkezik. Emlékezzetek, a csodák gyakran a legváratlanabb pillanatokban történnek, és a mai nap pont az a nap lehet, amikor valami csodálatos történik veletek!

Áldásokban gazdag, békés, és csodákkal teli napot kívánok nektek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!