Karácsony angyalának üzenete: békés, boldog időszak vár!

Karácsony angyalának üzenete: békés, boldog időszak vár!

Kedves Olvasóink,

Ahogy közeledik a karácsony, a szeretet és az öröm ünnepe, szeretnék veletek megosztani egy különleges és meghitt üzenetet. A mai napra Karácsony angyala egy csodálatos üzenetet hozott nekünk: “Békés, boldog időszak vár!”

Karácsony angyalának üzenete: békés és boldog időszak eljövetele

“És az angyal így szólt hozzájuk: ‘Ne féljetek! Íme, hozok nektek nagy örömhírt, amely az egész népnek örömére szolgál: ma megszületett a Megváltó…'” (Lukács 2:10-11). Ez a bibliai idézet arra emlékeztet minket, hogy a karácsony az öröm, a béke és a szeretet időszaka. Karácsony angyalának üzenete az, hogy ez az időszak békét és boldogságot hoz az életünkbe.

A mai napra szóló üzenetem az, hogy a közelgő karácsonyi időszakban különleges áldások érkeznek az életetekbe. Ezek az áldások lehetnek a családi összetartásban, a belső békében vagy az élet új, pozitív irányában megmutatkozó változások. Hiszem, hogy az angyali üzenet a békére és boldogságra való felkészülést jelzi, amely minden szívben otthonra talál.

Használjátok ki ezt az időszakot arra, hogy elmélyedjetek az ünnepi készülődésben, megosztva a szeretetet és a melegséget családotokkal és barátaitokkal. Engedjétek, hogy a karácsonyi fény és meghittség átjárja otthonaitokat és szíveteket. Legyen ez az időszak a békének, a szeretetnek és a lelki megújulásnak az ideje!

Kedves Olvasóink, fogadjátok szívetekbe Karácsony angyalának üzenetét, és bízzatok abban, hogy egy békés és boldog időszak vár rátok. Áldott és csodákkal teli karácsonyi készülődést kívánok nektek, tele szeretettel és örömmel!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével