Kérj és megadatik – fedezd fel az angyalok titkos imáját – a kulcs, ami megnyitja a mennyei áldások kapuját!

Kérj és megadatik – fedezd fel az angyalok titkos imáját – a kulcs, ami megnyitja a mennyei áldások kapuját!

Kedves Olvasóm!

Ma egy olyan csodálatos imát osztok meg veled, amely képes megváltoztatni az életedet és megnyitni a mennyei áldások csatornáit. Ez nem egy hétköznapi fohász, hanem a “Kérj és megadatik” angyali ima, amely összekapcsol téged az isteni gondviselés végtelen forrásával.

Mielőtt felfedném ezt a különleges imát, kérlek, csendesedj el egy pillanatra. Képzeld el, hogy egy gyönyörű, mennyei fénnyel ragyogó kertben állsz, ahol angyalok suttogása vesz körül. Érezd, ahogy ez az isteni energia átjárja a testedet és lelkedet, felkészítve téged az ima befogadására.

Most pedig íme, a “Kérj és megadatik” angyali ima:

“Mennyei Atyám, dicsőséges angyalaid jelenlétében fordulok Hozzád. Köszönöm végtelen szeretetedet és gondoskodásodat. Hálás vagyok, hogy meghallgatod kéréseimet és válaszolsz imáimra.

Uram, a Te szent Igéd azt mondja: ‘Kérjetek és adatik nektek, keressetek és találtok, zörgessetek és megnyittatik nektek.’ (Máté 7:7) Ezzel a hittel a szívemben kérem most a Te áldásodat és vezetésedet.

(Itt mondd el konkrét kérésedet vagy vágyadat)

Hiszem, hogy Te ismered a szívem minden vágyát, és tudod, mi szolgálja legjobban a javamat. Kérlek, küldd el angyalaidat, hogy vezessenek, védelmezzenek és segítsenek megérteni a Te akaratodat.

Adj nekem bölcsességet, hogy felismerjem a lehetőségeket, amelyeket elém társz. Adj bátorságot, hogy kövessem a Te utadat, még akkor is, ha az kihívásokkal teli.

Emlékeztess arra, hogy a Te időzítésed tökéletes, és hogy minden a javamra válik azoknak, akik Téged szeretnek. Segíts, hogy türelemmel és bizalommal várjam imám beteljesülését.

Köszönöm, Uram, hogy meghallgatsz és válaszolsz. Hálás vagyok az angyalok jelenlétéért, akik közvetítik szeretetedet és áldásaidat. A Te szent nevedben kérem mindezt,

Ámen.”

Hogyan használd ezt az angyali imát?

  1. Mondd el ezt az imát minden reggel, hogy ráhangolódj Isten jelenlétére és az angyalok vezetésére.

  2. Amikor konkrét kéréssel fordulsz Istenhez, használd ezt az imát keretként, beillesztve saját szavaidat.

  3. Ismételd el este is, megköszönve az aznapi áldásokat és kérve további útmutatást.

  4. Írd le az imát egy szép naplóba, és jegyezd mellé, hogyan válaszolt Isten a kéréseidre.

  5. Oszd meg ezt az imát másokkal, akiknek szükségük van bátorításra és reményre.

Emlékezz, ez az ima nem egy varázsformula, amely azonnal teljesíti minden kívánságodat. Inkább egy eszköz, amely segít összhangba kerülni Isten akaratával és megnyitni a szívedet az Ő áldásainak befogadására. A valódi csoda akkor történik, amikor ez az ima átalakítja a gondolkodásodat és közelebb visz Istenhez.

Használd ezt az angyali imát hittel és kitartással. Hidd el, amint elkezded rendszeresen gyakorolni, csodálatos változásokat tapasztalhatsz az életedben. Az angyalok ott vannak körülötted, készen állva, hogy segítsenek és vezessenek téged Isten tökéletes tervének megvalósításában.

Oszd meg ezt az imát másokkal is! Isten szeretete és az angyalok támogatása mindenkinek jár. Együtt egy olyan világot teremthetünk, ahol mindenki megtapasztalhatja az isteni gondviselés csodáját.

Ne felejtsd el kommentben leírni a “köszönöm” szót, hogy az angyali áldások még gyorsabban áramoljanak az életedbe Isten kegyelméből!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/