Kérj, és megadatik! – hit, remény és áldások áradata

Kérj, és megadatik! – hit, remény és áldások áradata

Szeretett Olvasónk,

Az Univerzum bölcsessége azt tanítja nekünk, hogy amit kérünk, azt meg is kapjuk. Most, ebben a pillanatban, az angyalok közelebb vannak hozzád, mint valaha, és készen állnak arra, hogy válaszoljanak minden kérésedre. Ha érzed az élet terheit, emlékezz a hit és a remény erejére. Ezek az érzések a leghatékonyabb eszközök, amelyek segítenek neked megnyitni az áldások kapuját.

Áldás:

“Az Univerzum szeretetével és a legmagasabb hatalmú angyalokkal körülveszlek téged. Ezen a napon, és minden következő napon áldások sorát kapod, amelyek fényt hoznak az életedbe, megválaszolva minden kérésed.”

Isteni Ima:

“Szeretett angyalok és a csodálatos Univerzum, kérem, halljátok meg szívem mély kívánságait. Kérem, adjátok meg nekem azt, amire leginkább vágyom, és ami a legjobb az én legmagasabb javamra. Hadd érezzem a szeretetet, az áldást és a reményt minden nap, és hadd tudjam, hogy mindig a közelemben vagytok! Ámen.”

Drága lélek, a következő hónapokban egy váratlan ajándék érkezik az életedbe. Egy régi vágyad vagy álmod végre megvalósul, és ezzel nem csak a saját életedet, de a körülötted lévők életét is megváltoztathatod. Az Univerzum mindig figyel rád és soha nem hagy cserben!

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet! A megosztások által az áldások és a jövendőmondások ereje megssokszorozódik, és a jó hír még több ember szívét érintheti meg. Az angyalok azt szeretnék, ha mindenki érezné a szeretetet és az áldást, amit ők küldenek a részünkre. Amikor megosztod az üzenetet, te is részese leszel ennek a csodának!

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK