Köszönöm mindazt, amim van, és tudom, hogy még többet kapok a jóból! – Így változik meg az életed egy pillanat alatt!

Köszönöm mindazt, amim van, és tudom, hogy még többet kapok a jóból! – Így változik meg az életed egy pillanat alatt!

Szeretett Olvasónk!

Sokan mondják, hogy a hála az egyetlen imádság, amit el kell mondanod. Amikor megtapasztalod az univerzumnak azt az önzetlen ajándékát, amely mindig többet és többet akar adni, észreveszed, hogy életednek egy teljesen új dimenziója nyílik meg. Az ősi bölcsek tanításaival összhangban most kaphatsz egy csodálatos útravalót a lelkednek, amely által kapcsolatba léphetsz a magasabb rendű energiákkal.

Mint egy csillagfényes éjszakán, ahol a csillagok az égen ragyognak, minden egyes kívánságod és hálád, mint egy ragyogó csillag, fényt bocsát az univerzumba. A következő 3 hónapban drasztikus változásokat fogsz tapasztalni életed minden területén. Azok az áldások, amelyekről eddig csak álmodoztál, most megtelnek élettel és formát öltenek. Jól figyelj a jelekre, az intuícióidra, mert az angyalok kommunikálni fognak veled, iránymutatást és bátorságot küldenek neked.

Üzenet az ég segítő angyalától

“Drága gyermekem, soha nem vagy egyedül ebben a végtelen univerzumban. Minden pillanatban, amikor hálát fejezel ki felénk, az a fény gyorsaságával jut el hozzánk, és azonnal dolgozni kezdünk azon, hogy valóra váltsuk álmaidat. Tudjuk, hogy néha kételyekkel küzdesz, de szeretnénk emlékeztetni téged, hogy minden jóból, amit kívánsz magadnak, még többet érdemelsz. Legyen tiszta a szív és lélek, és csak nézd, ahogy a csodák megtörténnek körülötted.”

Hogyan gyorsíthatod fel az áldásokat?

Ahhoz, hogy az univerzum még gyorsabban dolgozni kezdjen az érdekedben, gyakran kell hálát adnod. Még a legkisebb dolgokért is, mint például egy mosoly vagy egy kedves szó. A köszönettel teljes szívvel mondott “köszönöm” egyik leghatékonyabb eszköz a változás előidézésére. Írd le kommentben a “köszönöm” szót, és nézd meg, milyen csodálatos változásokat vonzol be!


Ha úgy érzed, ez az üzenet megszólított és másoknak is segítségére lehet, oszd meg a 3 kedvenc Facebook-csoportodban. Ne feledd, a fény és az áldások, amelyeket továbbítasz, megsokszorozódnak és visszatérnek hozzád.

Legyen az életed telve szeretettel és békével!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK