Lelki útravaló a mai napra: Uriel Arkangyal meghallotta a kérésedet, és teljesíti egy kívánságodat!

Lelki útravaló a mai napra: Uriel Arkangyal meghallotta a kérésedet, és teljesíti egy kívánságodat!

Kedves Olvasóink!

Nagy örömömre szolgál, hogy közölhetem veletek: Uriel Arkangyal, a bölcsesség és a megértés angyala, meghallotta kéréseiteket. Uriel, aki ismert a mély bölcsességéről és a világosság hozásáról a sötét helyzetekbe, most válaszol hívásotokra, és teljesíti egy legmélyebb kívánságotokat.

Legyetek nyitottak az elkövetkező napokban, mert Uriel Arkangyal üzeneteit és jeleit fogjátok tapasztalni. Lehet, hogy egy váratlan megértés érkezik, vagy egy hirtelen felismerés, ami segít megoldani egy régóta fennálló problémát, vagy felnyitja a szemeteket egy új lehetőségre. Figyeljetek a belső hangotokra és az intuíciótokra, amikor ezek a jelek megjelennek.

Személyes üzeneted Uriel Arkangyaltól:

“Drága Gyermekek, én, Uriel Arkangyal, itt vagyok, hogy világosságot hozzak az életetekbe. Hallottam a szívetek mélyén rejlő kívánságokat, és most itt vagyok, hogy segítsek nektek abban, hogy ezek valóra váljanak. Bízzatok bennem, és engedjétek meg, hogy bölcsességemmel és világosságommal vezesselek titeket.”

“Ó, Uriel Arkangyal,
Köszönöm, hogy meghallottad a kérésemet.
Tölts el engem a bölcsességeddel és világosságoddal,
És segíts abban, hogy valóra váltsam a szívem mélyén rejlő kívánságokat.
Köszönöm, hogy vezetsz az igazság és a megértés útján.”

Ha elolvastad ezt az üzenetet, oszd meg másokkal, hogy Uriel Arkangyal áldása mindenkit elérjen, akinek szüksége van rá. Írd le a “Köszönöm” szót kommentben, hogy Uriel Arkangyal energia személyesen is megtaláljon téged ebben a csodálatos időszakban.

Ne feledjétek, az üzenet továbbadása megerősíti az áldást, így mindenkihez eljuthat, akinek szüksége van rá. Uriel Arkangyal mindig velünk van, és készen áll, hogy segítsen nekünk az élet minden területén.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/