Ma éjszaka a béke angyala száll a házad fölé, és áldást szór rád!

Ma éjszaka a béke angyala száll a házad fölé, és áldást szór rád!

Kedves Olvasóink, Csodálatos Emberek!

Ahogy ma este a csillagok felragyognak az égen, és az éjszaka csendje betölti a teret körülöttünk, szeretnék veletek megosztani egy rendkívül bátorító üzenetet. Egy olyan üzenetet, amely szívetek mélyéig hatol, és megnyugvást hoz minden zavaros érzés közepette. Ma éjszaka a béke angyala száll a házad fölé, és áldást szór rád!

„Az Úr békességet ad nékem; igen, az Úr megáld engem bőséggel.” (Zsoltárok 29:11)

Ez az igevers tökéletesen kifejezi azt a csodálatos ígéretet, amit Isten tett nekünk. A béke, amely minden értelmet meghalad, az Övé, és Ő kész azt bőségesen ránk árasztani.

Most pedig, engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy üzenetet: amint a béke angyala szárnyai alatt éjszakázunk, a következő napokban és hetekben sokan közületek érezni fogjátok ennek a látogatásnak a hatását. A béke, amelyet ez az angyali jelenlét hoz, kézzelfoghatóvá válik az életetekben. A családi viták elcsitulnak, a munkahelyi stressz csökken, és a szívbeli aggodalmak elszállnak, mint a szélben a levelek. Ezenkívül azok a területek az életetekben, ahol eddig akadályokat és kihívásokat tapasztaltatok, megnyílnak, és új lehetőségek, új megoldások bukkannak fel előttetek.

Most pedig, szeretnék veletek megosztani egy imát:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálás szívvel közeledünk ma este Hozzád, tudva, hogy Te vagy a béke és a megnyugvás forrása. Köszönjük, hogy elküldöd a béke angyalát, hogy vigyázzon ránk és áldásokkal töltse meg otthonunkat. Kérünk, engedd, hogy ezen áldások gyümölcsözővé váljanak az életünkben, hozva a harmóniát, az egészséget és a boldogságot minden területen. Adj nekünk bölcsességet és erőt, hogy felismerjük és megragadjuk azokat a lehetőségeket, amelyeket ezen áldások nyitnak meg előttünk. Áldd meg családunkat, barátainkat és szeretteinket bőséges békéddel!

Ámen.

Kedves Barátaim, bízzatok abban, hogy ma éjszaka, és a következő napokban is, a béke angyala őrködik felettetek, és Isten áldásaival tölti meg életeteket. Nyissátok meg szíveteket és lelketeket, hogy fogadhassátok ezt a békét, és engedjétek, hogy átformálja az életeteket.

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!