Ma éjszaka angyalok vigyáznak az álmodra, és figyelmesen hallgatják imáidat!

Ma éjszaka angyalok vigyáznak az álmodra, és figyelmesen hallgatják imáidat!

Kedves Barátaim és Szeretett Lelki Társaim,

Ezen a csodálatos estén, amikor a csillagok kezdik kibontani fényüket az égen, szeretnék egy különleges üzenetet megosztani veletek. Egy olyan üzenetet, amely megerősíti hitünket és bíztatásra ad okot: Ma éjszaka angyalok vigyáznak az álmodra, és figyelmesen hallgatják imáidat!

„Mert angyalainak parancsol felőled, hogy őrizzenek meg téged minden utaidon.” (Zsoltárok 91:11)

Ebben az ígéretben Isten azt biztosítja számunkra, hogy nem vagyunk egyedül, még a legcsendesebb éjszakákon sem. Az Ő szeretetteljes gondoskodása által küldött angyalok körülvesznek bennünket, óvnak és vigyáznak ránk, miközben álmaink világába merülünk.

Most pedig, engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy üzenetet, ami ebből a szent ígéretből fakad: Az elkövetkező időszakban sokan tapasztalni fogjátok, hogy mélyebb és pihentetőbb álmotok lesz. Ébredésetekkor frissebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érzitek magatokat, mintha éjszaka valóban gyógyító energia áramlott volna át rajtatok. Azok az imák és kérések, amelyeket szívetek mélyéről fogalmaztatok meg, kezdenek válaszokat kapni – néha váratlan, de mindig tökéletes időzítéssel. Bízzatok abban, hogy az angyalok munkálkodnak az életetekben, segítve abban, hogy a legjobbak legyetek, és hogy a legjobbat hozzák ki számotokra minden helyzetből.

Most pedig, csatlakozzatok hozzám ebben az imában:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálával tölt el a szívünk, tudva, hogy angyalaid éjjel-nappal vigyáznak ránk. Köszönjük, hogy imáinkat figyelmesen hallgatják, és hogy szereteted és békéd által körülvesznek minket minden éjszaka. Kérünk, adj nekünk nyugodt alvást és gyógyító pihenést. Segíts nekünk megérezni az angyalok jelenlétét, és nyisd meg a szívünket és elménket a Te útmutatásaidra. Áldd meg álmainkat, hogy inspirációt és vezetést találjunk bennük, és tedd lehetővé számunkra, hogy minden napodat a Te dicsőségedre éljük!

Ámen.

Kedves Barátaim, emlékezzetek, hogy amikor ma este lefekszetek, nem csak egyedül teszitek. Az angyalok, Isten hírvivői, ott lesznek veletek, vigyáznak álmotokra és figyelmesen hallgatják imáitokat. Bízzatok abban, hogy égi segítőtársaitok mindig mellettetek állnak, és hogy Isten szeretete által vezetve minden jól fog alakulni!

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!