Ma éjszaka hatalmas áldás érkezik!

Ma éjszaka hatalmas áldás érkezik!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasóm, átjárja a testedet a libabőr, amikor ezt olvasod, mert a szíved mélyén érzed, hogy ez a valóság: Ma éjszaka hatalmas áldás érkezik hozzád! Az angyalok sosem hagynak cserben, és ezen az éjszakán különleges energiákat küldenek az égi birodalomból közvetlenül a te életedbe.

A telihold ragyogása, a csillagok fénye, az éjszaka csendje mind azt súgja neked: az univerzum figyel rád. A mennyország áldása éppen most indul útnak, hogy elérjen téged. Ez az áldás gyógyulást, szeretetet, békét és örömöt hoz a számodra.

Imádkozz hozzájuk ezzel a szent szöveggel:

Drága Istenem, köszönöm, hogy éjszaka, amikor a világ csendesedik, és a lelkem legmélyebb rezgéseire figyel, különleges áldásban részesülhetek. Kész vagyok fogadni, amit küldesz számomra. Ámen.

És itt a ma éjszakára szóló áldás:

Az égi birodalom minden ereje kísérjen és áldjon meg téged ezen az éjszakán. Fogadd szívedbe a gyógyító fényt, a szeretet melegét, a béke csendjét és az öröm vibrációját. Ámen.

Ne felejtsd el, az áldás ereje a megosztással növekszik. Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az angyalok éjszakai áldásában.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK