Ma este ezerszeres gyógyító energia érkezik!

Ma este ezerszeres gyógyító energia érkezik!

Kedves Olvasóink, a Fény és Szeretet Közössége!

Amikor ma este lefekszünk, és az éjszaka csendje körülölel minket, tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül. Egy csodálatos, ezerszeres gyógyító energia érkezik hozzánk, amelynek forrása maga az Isteni Szeretet. Ez az energia képes átalakítani, megújítani és gyógyítani testünket, lelkünket és szellemünket.

„Én vagyok az Úr, a te gyógyítód.” (2Mózes 15:26)

Ebben az igeversben Isten azt ígéri nekünk, hogy Ő a gyógyítónk. Ma este, amikor ez az ezerszeres gyógyító energia árad felénk, emlékezzünk erre az ígéretre. Hiszen Isten gyógyítása nem csak a fizikai betegségekre terjed ki, hanem mindenre, ami bennünket nyomaszt: legyen az lelki seb, érzelmi fájdalom vagy szellemi keresés.

A következő napokban sokan érezhetitek majd Isten jelenlétét és gyógyító erejét az életetekben egy olyan mélységben és intenzitásban, amelyet korábban talán sosem tapasztaltatok. Ez az energia megnyitja előttetek azokat az ajtókat, amelyeken át a teljes gyógyulás léphet be az életetekbe. Meglátjátok, hogy azok a területek, ahol eddig blokkokat vagy kihívásokat éreztetek, elkezdenek oldódni, és helyüket a béke, a harmónia és az egészség veszi át.

Mondjunk el együtt egy imát:

Drága Mennyei Atyánk,

Hálás szívvel fordulunk Hozzád ma este, és köszönjük Neked ezt az ezerszeres gyógyító energiát, amelyet ránk árasztasz! Kérünk Téged, tölts el minket a Te Szentlelkeddel, hogy teljesen nyitottak legyünk erre a gyógyító áramlatra. Segíts nekünk abban, hogy hittel és bizalommal fogadjuk el a Te gyógyításodat minden területen, és nyissuk meg szívünket a teljes megújulásra. Áldd meg családjainkat, barátainkat és közösségünket ezzel a gyógyító energiával, és vezess minket azon az úton, amely az egészséghez, a békehez és a teljes harmóniához vezet!

Ámen.

Kedves Barátaim, bízzatok abban, hogy ma este valami csodálatos dolog kezdődik el az életetekben. Ez az ezerszeres gyógyító energia Isten ajándéka nekünk, hogy megmutassa: Ő mindig velünk van, gondoskodik rólunk, és készen áll arra, hogy meggyógyítson minket minden fájdalmunkból.

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!