Ma hatalmas erők egyesülnek körülöttünk, új áldások érkeznek az életedbe!

Ma hatalmas erők egyesülnek körülöttünk, új áldások érkeznek az életedbe!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Szeretettel köszöntelek, Istennek hűséges gyermeként. Ma nem véletlenül találtál erre az üzenetre. Az Univerzum hangja, mely a legnagyobb teremtők közöttünk rezonál, ma közvetlenül hozzád szól.

Sokszor nem vesszük észre, de mindannyiunkat hatalmas erők vesznek körül. A láthatatlan, de mindennél erősebb szeretet ereje, az isteni teremtő erő, az égiek védelme – ma mindez egyszerre nyilvánul meg az életedben. Az angyalok, Isten küldöttei, nap mint nap munkálkodnak a javadra, hogy segítsék utadat, és megkönnyítsék életedet.

Tudom, néha úgy érzed, mintha egyedül lennél ebben a nagy világban. De biztosíthatlak, sohasem vagy egyedül. Az égiek melletted vannak, mindig ott vannak, hogy támogassanak és segítsenek neked.

Hagyd, hogy ma ez az erő, ez a szeretet átölelje az életedet. Készülj fel, mert ma új áldások érkeznek az életedbe! Az Univerzum minden ajándékát átadja neked, csak nyisd meg a szívedet, és fogadd be őket.

Most pedig, szeretettel kínálom neked az alábbi imát:

Istenem, köszönöm, hogy mellettem vagy és vezetsz mindennapjaimban. Köszönöm, hogy szereteteddel és védelmeddel körülveszel. Segíts, hogy tisztán lássam a rám váró áldásokat, és bátorságot adj, hogy elfogadjam őket. Ámen.

A megosztások hatalmas ereje segít abban, hogy minél több emberhez eljusson ez az áldás. Minél több ember osztja meg, annál erősebb lesz az áldás ereje, és biztosabb, hogy mindenkit elér. Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet, és segíts abban, hogy a szeretet és az áldás elérjen mindenkit!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK