Ma nagy fordulat következik az életedben, Rafael arkangyal és a védelmező erő veled vannak!

Ma nagy fordulat következik az életedben, Rafael arkangyal és a védelmező erő veled vannak!

Ma, a 2023.10.23-i napon különleges energiák áramlanak a világegyetemből, és ezen a napon Rafael arkangyal is különösen közel áll hozzánk, hogy megvédjen minden rossztól és segítsen a változásokkal megbirkózni.

A 2023.10.23 dátum numerológiáját vizsgálva láthatjuk, hogy az 1 és a 0 jelentik az új kezdetet, a 2-es szám a harmóniát, a 3-as pedig az alkotó erőt. Ezek összeadva 6-ot kapunk, ami a kiegyensúlyozottságot és a béke állapotát jelenti. A végső üzenet tehát az, hogy az Univerzum ma különös figyelmet fordít rád, és az arkangyalok segítenek, hogy elérjed az egyensúlyt és a békét az életedben.

Asztrológiai szempontból a Skorpió csillagjegyében járó Nap energiái is hozzájárulnak ahhoz, hogy könnyebben átlássuk az életünkben bekövetkező változásokat és azoknak az életünkre gyakorolt hatását.

Ma fordíts kiemelt figyelmet a környezetedre, és próbáld meg észrevenni a jeleket, amelyeket az Univerzum küld neked. Ezek a jelek segíthetnek abban, hogy megtaláld az utat, amely a legjobb számodra. Ne hagyja figyelmen kívül a kis dolgokat, mert ezek lehetnek a kulcsok a nagy változásokhoz.

“Szeretett testvéreim, ma különleges nap, amikor megnyílik előttünk az Univerzum ajtaja, és Rafael arkangyal segít megvédeni minden bajtól. Az élet változásokkal teli, de tudjátok, hogy minden változás egy új lehetőséget jelent a fejlődésre és a boldogságra. Ne féljetek az ismeretlentől, mert az Univerzum mindig veletek van, és segít átlépni az akadályokat. A mai nap üzenete az, hogy fogadjátok el az arkangyalok segítségét, és engedjétek el a félelmet, mert az Univerzum mindig a ti oldalatokon áll.

Ámen.”

Ne feledd, hogy az üzenet megosztásával erősítheted az üzenet erejét, és biztosíthatod, hogy elér mindenkit, aki szükség van rá. Az Univerzum és az arkangyalok veled vannak, és minden jót kívánnak neked!

Áldás és fény!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”