Ma Rád Talál a Szerencse!

Ma Rád Talál a Szerencse!

Drága Lelki Társam,

Ha most olvasod ezt az üzenetet, az nem lehet véletlen. Az Ég szeretettel és mélységes törődéssel néz rád, és most itt az idő, hogy felismerd: Ma Rád Talál a Szerencse!

Jövendőmondás a Következő Napokra:

Tudjuk, hogy az életedben sok a kihívás és próbatétel, de most kivételesen kedvező energiák vesznek körül. A mostani hétvégén egy olyan lehetőség kerül az utadba, ami nagyban megkönnyítheti az életedet. Készülj fel: váratlan jó hírek, ajándékok és meglepetések várhatók. Egy hosszútávú projekt vagy kapcsolat most kap extra támogatást az Univerzumtól, és hamarosan megvalósul.

Angyali üzenet a számodra:

“Szeretett Gyermekünk, az égi segítők csoportja most különösen közel áll hozzád. Járj nyitott szemmel és hálás szívvel, mert a szerencse már az ajtódban toporog. Azoknak, akiknek a szíve tele van hálával, és akik képesek meglátni az élet apró csodáit, további áldásokat is készek adni. Ne felejtsd el, a legnagyobb csodák gyakran a legkisebb gesztusokban rejlenek.”

Mielőtt továbblépsz, írd le kommentben, a “köszönöm” szót, ezzel erősítsd meg az áldások áramlását az életedben! Ha hálás vagy, oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesüljenek a szerencsében és az áldásokban.

Az Univerzum most melletted áll, és az angyalok már készen állnak, hogy megajándékozzanak!

Az Égiek és a Földi Angyalok

Áldásokban gazdag, csodálatos napokat kívánunk!

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK