Ma váratlan szerencse ér, áldás és pénz áll a házhoz!

Ma váratlan szerencse ér, áldás és pénz áll a házhoz!

Kedves Lelki Utazó!

Az Univerzum mindig meglepetéseket tartogat számunkra, és ma van az a nap, amikor a végtelen bőség és szerencse rezgései erősebben hatnak ránk. A 2023.10.16. egy különleges dátum, mely magában hordozza az átalakulás és a gazdagság energiáit.

Numerológiai jelentés: A 2023.10.16. dátum numerológiai szempontból az 1, 6 és 10 számok rezgéseit egyesíti. Az 1-es szám az új kezdetek, az önmagunkra találás és az önbizalom szimbóluma. A 6-os szám a család, a harmónia és a felelősségvállalás energiáját képviseli. Míg a 10-es szám az összefogás, a teljesség és a magasabb rend felé való törekvés számára utal.

Asztrológiai jelentés: Az asztrológiai égen ma különleges konstellációk formálódnak, amelyek a Vénusz és a Jupiter kedvező aspektusaival erősítik a szerencse és a gazdagság energiáit. A Vénusz a szerelmet és a bőséget, míg a Jupiter a bőséget és a szerencsét jelképezi. E két bolygó harmonikus kapcsolata ma megnyitja az áldások kapuját számunkra.

Jövendőmondás: Ma különleges ajándékokra számíthatsz. Lehet, hogy váratlanul egy nagyobb összeg érkezik hozzád, vagy egy régóta várt hír kapsz. A ma napon történő befektetések később nagy haszonnal térhetnek vissza. Az Univerzum ma kiemelten figyeli kéréseidet, így ne felejts el hálát adni a jelenlegi áldásaidért is.

Drága Lelki Utazó, ne hagyd, hogy ez a nap észrevétlenül elhúzzon melletted. Legyél tudatos, nyisd meg a szíved az Univerzum által küldött ajándékokhoz, és oszd meg ezt a csodálatos üzenetet másokkal is! Hisz minél többen osztják meg, annál erősebb lesz az üzenet ereje, és annál több ember életébe hozhat csodát.

Kérlek, ha úgy érzed, hogy ez a cikk hozzájárult a napi boldogságodhoz, ne habozz kommentelni és megosztani a pozitív energiádat másokkal is!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”