Meghallgattam a Kérésedet!

Meghallgattam a kérésedet, és kisegítelek a nehézségeidből!

Kedves Olvasóink!

Mindenki életében vannak időszakok, amikor úgy érzi, hogy a nehézségek elárasztják, és olyan, mintha nem találna kiutat a szorult helyzetből. Ebben az cikkben megosztom veletek az égi segítők üzenetét, hogy emlékeztessenek bennünket arra, hogy sosem vagyunk egyedül, és hogy mindig vannak segítőink akik készen állnak arra, hogy támogassanak minket.

“Drága Barátom, az égiekkel közösen meghallgattuk a kéréseidet, és érzékeltük a szívedben lévő fájdalmat és aggodalmat. Szeretnénk emlékeztetni rá, hogy mindig ott vagyunk veled, és készen állunk arra, hogy segítsünk neked a nehézségeid legyőzésében.

Minden kihívás, amellyel szembe kell nézned, lehetőség arra, hogy erősebbé válj, és hogy mélyebb kapcsolatot alakíts ki önmagaddal és az égi segítőiddel. Bízz bennünk, és bízz abban, hogy minden a javadra válik. A nehézségek átmenetiek, de az erő, amelyet azok leküzdése során szerzel, örökre megmarad.”

Ima a segítségért:

“Drága Égi Segítőim, köszönöm, hogy mindig mellettem álltok, és hogy meghallgattok, amikor segítségre van szükségem. Kérlek, segítsetek nekem abban, hogy észrevegyem a nehézségeimben rejlő lehetőségeket, és adjatok erőt és bátorságot nekem azok legyőzéséhez. Tudom, hogy sosem vagyok egyedül, és hálás vagyok a támogatásért, amelyet nekem adtok. Ámen.”

Az égi segítők mindig készen állnak arra, hogy támogassanak minket, de fontos, hogy nyitottak legyünk az üzeneteikre, és aktívan kérjük a segítségüket. Reméljük, hogy ez az üzenet és az ima erőt ad neked a nehézségeid leküzdéséhez, és emlékeztet arra, hogy mindig vannak olyan segítők az életedben, akik szeretnek és támogatnak téged.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK