Most érkezett az angyali üzenet, az sorsod jóra fordul, az égiek meghallották a kérésed!

Most érkezett az angyali üzenet, az sorsod jóra fordul, az égiek meghallották a kérésed!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Szeretett Olvasónk,

Ez a cikk egy angyali üzenetet hoz számodra, mely épp most érkezett a Mennyei Királyságból. A szavaid, a gondolataid és a szíved mélyéről származó imáid meghallgatásra kerültek, és az Univerzum a változást és a gyógyulást hozza most el számodra. Azt valljuk, hogy amikor tiszta szívből és őszinte szándékkal kérünk, az égiek mindig meghallgatnak minket.

Most van az ideje annak, hogy átéld a változást, amit a szíved mélyén oly régóta vágytál. Az élet sokszor kihívásokkal teli, és néha úgy érezhetjük, hogy el vagyunk veszve vagy hogy nincsenek válaszaink. De ne feledd, az angyalok mindig ott vannak, hogy támogassanak és segítsenek neked.

Ebben a pillanatban, miközben olvasod ezt a sorokat, a segítőid épp most suttogják a füledbe: “Hallgass a szívedre. Merj bízni magadban és az univerzumban. A változás már úton van feléd, csak fogadd el és hagyd, hogy megtörténjen.”

Az alábbi áldás, amit most közvetítek számodra, erősíti a kapcsolatodat az égiekkel, és megerősíti azt a változást, amit most fogsz átélni:

“Szeretett Mennyei Atyám, égi segítőim, hálás vagyok azért, hogy mindig meghallgatjátok az imáimat. Kérem, segítsetek abban, hogy lássam a változás jeleit életemben. Hadd lássam a fényt, amit küldtök nekem, és hadd halljam a szeretetteljes szavaitokat. Hálás vagyok a jóságért és a szeretetért, amit mindig biztosítotok nekem. Ámen.”

Ne feledd, az angyalok szeretettel és támogatással vesznek körül, és mindig ott vannak, hogy segítsenek neked. Hagyd, hogy ez a cikk emlékeztessen rád arra, hogy soha nem vagy egyedül, és hogy mindig van remény.

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK