Őrangyalod ma különleges üzenetet hozott számodra: kívánj egyet, és megvalósítom azt!

Őrangyalod ma különleges üzenetet hozott számodra: kívánj egyet, és megvalósítom azt!

Kedves Barátaim, Olvasóim!

Milyen csodás napunk van ma! Egy nap, amely tele van ígéretekkel és lehetőségekkel. Egy nap, amikor Isten szeretete és gondoskodása még láthatóbbá válik számunkra, mint valaha. És ma, szeretnék megosztani veletek egy különleges üzenetet, amit az őrangyalotok hozott számotokra: „Kívánj egyet, és megvalósítom azt!”

„Kérjetek, és adatik nektek; keressetek, és találtok; kopogtassatok, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7)

Ez az igevers tökéletesen kifejezi azt az ígéretet, amit ma az őrangyalotok közvetít felétek. Isten azt akarja, hogy tudjátok: amikor szívünkből, őszinte hittel kérünk valamit, Ő meghallgat minket. Az Ő szeretete és kegyelme által minden lehetséges!

Most pedig, engedjék meg nekem, hogy megosszak veletek egy kis jövendőmondást, ami ehhez a különleges üzenethez kapcsolódik: A következő időszakban sokan közületek megtapasztalhatjátok, hogy az életetekben váratlan, de csodálatos módon megvalósulnak azok a kívánságok, amelyeket szívetek mélyén hordoztatok. Ne feledjétek, az őrangyalotok mindig figyel rátok, és készen áll arra, hogy segítsen nektek abban, hogy a legjobbat hozzátok ki magatokból és az életből.

Hoztam Nektek egy imát:

Drága Mennyei Atyánk,

Köszönjük neked az őrangyalokat, akiket küldtél, hogy vigyázzanak ránk, vezessenek és támogassanak minket minden napunkban. Köszönjük ezt a különleges üzenetet, amelyet ma kaptunk, és a szeretetedet, amely ebbből fakad. Segíts nekünk, hogy bízzunk benned és az őrangyalainkban, és hogy merjünk nagyot álmodni. Kérünk, vezess minket abban, hogy a szívünk mélyén hordozott kívánságainkat őszintén és hittel eléd tárhassuk. Áldd meg életünket a Te szereteteddel és bölcsességeddel, hogy minden, amit teszünk, a Te dicsőségedre váljék.

Ámen.

Kedves Barátaim, emlékezzetek, hogy az őrangyalotok mindig veletek van, készen állnak, hogy segítsen nektek a kívánságaitok megvalósításában. Legyetek bátrak, nyissátok meg szíveteket, és kívánjatok bármit, ami igazán fontos számotokra. Bízzatok abban, hogy Isten és az őrangyalaitok mellettetek állnak, hogy segítsenek nektek az élet útvesztőiben.

Szeretettel és áldással,

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!