Semmilyen bántódás nem érhet!

Semmilyen bántódás nem érhet!

Kedves Olvasónk!

Ahogyan a Biblia is említi, az angyalok a mennyből jöttek, hogy segítsenek és védelmezzék az embereket. A ma napja különlegesen erős energiaáramlattal rendelkezik. Megkaptuk az égi jelet, hogy az angyalok most különösen közel vannak hozzánk, és készen állnak arra, hogy megvédjenek minket minden bajtól. Amikor ezt olvasod, érezd az ő jelenlétüket, és engedd, hogy vezessenek téged a megfelelő úton.

2023.10.19 Numerológiai Jelentése:

Az 1-es szám az új kezdeteket, az önállóságot és az önkifejezést szimbolizálja. A 9-es szám viszont a lezárást, a spirituális ébredést és az emberiség iránti szolgálatot képviseli. Ha összekapcsoljuk ezeket a számokat, látjuk, hogy a mai nap egy új kezdet a spirituális ébredésben, és egy lehetőség arra, hogy mélyebben kapcsolódjunk a magasabb hatalmakhoz.

A mai napon a Nap és a Merkúr együttállása erős kommunikációs képességeket és mentális élességet hoz. Ezen kívül, a Vénusz és a Mars közti trigon mély szenvedélyt és harmóniát cselez a kapcsolatainkba.

“Készen állsz arra, hogy elfogadd az égi üzeneteket? Ma olyan titkokat fogsz felfedezni, melyek eddig rejtve maradtak előled. Az angyalok közelsége ma különösen érezhető lesz, és sokak számára megjelennek jelek, melyek a helyes útra mutatnak.”

Az Angyalok Üzenete:

“Ne félj! Melletted állunk, és soha nem hagyunk el. Bízz bennünk és az Úrban, és minden akadályt könnyedén legyőzhetsz. A fény mindig elűzi a sötétséget, és te is a fény része vagy.”

Kedves olvasók, az angyalok azt súgják, hogy ma különösen figyeljünk oda az égi jelekre, a véletlennek tűnő találkozásokra és az intuícióinkra, mert azok valójában az angyalok üzenetei számunkra.

Ha úgy érzed, hogy ez a cikk érdekes volt, kérlek oszd meg, hogy minél többen részesülhessenek ebben a csodálatos üzenetben. Minél többen vagyunk, annál erősebb az energia és az üzenet ereje!

Áldott napot és angyali védelmet kívánok mindenkinek!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok