Szent Rita, a lehetetlen kívánságok beteljesítője – így segíthet neked!

Szent Rita, a lehetetlen kívánságok beteljesítője – így segíthet neked!

Kedves Olvasóink!

Van egy csodálatos szent az égben, aki mindig készen áll arra, hogy segítsen neked, bármilyen nehéznek tűnő helyzetben is vagy. Ő Szent Rita, a lehetetlen ügyek és a reménytelen helyzetek védőszentje.

Szent Rita életében számtalan megpróbáltatással szembesült, mégis mindvégig megőrizte hitét és bizalmát Istenben. Legyen szó családi konfliktusokról, betegségről vagy kilátástalannak tűnő helyzetekről, Szent Rita közbenjárása mindig utat mutatott a megoldás felé.

Most hozzád is elhozza áldott segítségét! Ha úgy érzed, hogy olyan akadályokkal szembesülsz, amelyeket képtelenség legyőzni, fordulj bizalommal Szent Ritához. Kérd az ő mennyei közbenjárását, és hidd el, hogy a te számodra is elhozza a csodát!

Íme egy gyönyörű ima Szent Ritához:

„Drága Szent Rita!

Alázattal fordulok hozzád, és kérem a te hatalmas közbenjárásodat. Segíts megoldást találni azokra a nehézségekre, amelyekkel szembesülök, és add, hogy a hitem és a bizalmam soha ne lankadjon. Vezess rá a békesség és a megnyugvás útjára, és kérlek, járj közben értem Istennél, hogy kegyelmében részesülhessek.

Ámen.”

És most fogadd Szent Rita áldását a következő időszakra:

„Az elkövetkező napokban és hetekben Szent Rita békéje és ereje kísérjen téged! Bármilyen kihívással is szembesülsz, az ő közbenjárása utat mutat majd számodra. Legyen hited rendíthetetlen, és bízz abban, hogy Isten szeretete mindig veled van. A lehetetlen lehetségessé válik, és a reménytelenség helyét átveszi a beteljesülés öröme. Áldott légy!”

Kedves Olvasónk, ha úgy érzed, Szent Rita üzenete megérintette a szívedet, kérlek, oszd meg ezt a cikket, hogy mások is részesülhessenek az ő közbenjárásának erejében! Hadd terjedjen a remény és a bizalom mindazokhoz, akik nehézségekkel küzdenek!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/