Talán nem véletlen, most kaptam… ez az év csodálatos lesz számodra!

Talán nem véletlen, most kaptam… ez az év csodálatos lesz számodra!

Segíts jobbá válni, kérlek értekeld a poszt végén,  mennyire tetszett amit olvastál!

Kedves Olvasó,

Talán nem véletlen, hogy most, éppen ebben a pillanatban olvasod ezt az üzenetet. Az univerzum, az égi világ és angyalaink sosem véletlenül működnek. Minden találkozás, minden gondolat, és igen, minden olvasott szó is része a nagyobb képnek, a hatalmas tervnek, amit az életünkben szőnek.

Mindig is hittünk abban, hogy az Univerzum egy szeretettel teli teremtő erő, ami örömteli, gazdag életet szán nekünk. A terv, ami mögöttünk van, az mind a javunkat szolgálja, még ha néha nem is tűnik annak.

Ez az év különösen csodálatos lesz számodra! Az angyalok már most jeleznek, hogy fel kell készülnöd a változásra, a növekedésre, a szeretet és az öröm megnyilvánulásaira életedben. Az élet olyan áldásokkal ajándékoz meg, amelyeket elképzelni sem tudsz!

Hogyan veheted át ezeket az áldásokat? Hogyan készülhetsz fel a csodák fogadására? Az egyik módja az, hogy elmondod a következő imát, amit az égi segítőidhez intézhetsz:

“Drága Angyalok, érzem a jelenléteteket és a szereteteteket, amit felém sugároztok. Nyitott vagyok arra, hogy fogadjam az áldásaitokat, és kész vagyok arra, hogy átvegyem az égiektől jövő ajándékokat. Kérlek, segítsetek, hogy lássam és értékeljem minden apró csodát, amit életembe hoztok. Ámen.”

Az Univerzum és az angyalok sosem hagynak cserben. Hidd el, hogy minden, ami történik, valamilyen módon a javadra válik, még ha most nem is látod azonnal. Állj nyitottan a változások előtt, és fogadj be minden áldást, amit az égiek számodra tartogatnak!

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet, hogy másoknak is segíthess a hitük megerősítésében, és abban, hogy felismerjék az életükben jelen lévő csodákat.

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK