Tudom, hogy épp most milyen problémákkal küzdesz, és kisegítelek a bajból!

Tudom, hogy épp most milyen problémákkal küzdesz, és kisegítelek a bajból!

Kedves Lelkek!

Amikor az élet próbái nehézséget és kihívásokat hoznak számunkra, gyakran érezhetjük magunkat magányosnak és elhagyatottnak. De ne feledjétek, az Univerzum sosem hagy el bennünket; az angyalok mindig velünk vannak, készen állva, hogy segítsenek és támogatást nyújtsanak a szükség idején.

A mai üzenet egy megerősítés számotokra, hogy tudom, milyen problémákkal küzdesz, és itt vagyok, hogy kisegítelek a bajból. A Szentírás így szól: “Ne félj, mert én veled vagyok; ne rémülj meg, mert én vagyok a te Istened; megerősítelek, sőt meg is segítelek; igazságos jobbommal támogatlak.” (Ézsaiás 41:10) Ez a vers biztosíték arra, hogy nem vagy egyedül a küzdelmeidben.

Az áldások angyalának üzenete tovább erősíti ezt a gondolatot:

“Légy bátor, mert az angyalok melletted állnak! Minden lépésedben ott vagyunk, hogy segítsünk neked megtalálni a legjobb utat a gyógyulás és a megoldás felé!”

Az üzenetünk szerint a következő időszakban új megértések és megoldások kerülnek eléd, amelyek segítenek áthidalni a jelenlegi nehézségeidet. Figyelj a jelekre és az üzenetekre, amelyek az életedbe érkeznek, mert ezek a csatornák, amelyeken keresztül az angyalok kommunikálnak veled. Ezek az üzenetek gyakran a legváratlanabb helyekről és módokon érkeznek, de pontosan a megfelelő időben, hogy támogassanak és irányt mutassanak neked.

Most pedig, hogy teljes mértékben felkészülj erre a segítségre, mondjuk el együtt ezt az imát:

“Drága Mennyei Atyánk és szeretett Angyalaink!

Hálásan köszönjük a támogatástokat és szereteteteket, amelyeket folyamatosan árasztotok felénk. Kérjük, segítsetek nekünk felismerni és elfogadni az üzeneteiteket, amelyeket az életünkbe küldtek. Adjon az Isten erőt és bölcsességet nekünk, hogy megértsük és megoldjuk az előttünk álló kihívásokat. Vezessetek minket a béke és megértés útján, hogy megküzdjünk minden akadállyal, és erősítsétek meg lelkünket, hogy szembenézhessünk minden nehézséggel. Áldjátok meg életünket a jelenlétetekkel, és mutassátok meg nekünk azt az utat, ami a legmagasabb jóra vezet!

Ámen.”

Kedves lelkek, emlékezzetek, hogy minden próba és kihívás, amivel szembenéztek, egy lehetőség a spirituális fejlődésre. Az angyalok és az Univerzum támogatása mellettettek áll, bízzatok abban, hogy képesek vagytok átvészelni és túljutni minden akadályon!

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!