Tündéri áldások és energia feltöltés, kiút a nehézségekből!

Tündéri áldások és energia feltöltés, kiút a nehézségekből!

Isten hozott, Kedves Lélek! Ha ezt az üzenetet olvasod, az égiek már dolgoznak a helyzeteden. Figyelj most oda, mert a tündéri birodalom üzenetei már megérkeztek hozzád!

Jövendőmondás a következő napokra

Ebben az időszakban új energiákat érhetsz el, új ajtók nyílnak meg előtted, és a tündéri áldások feltöltik életed minden szegletét. Olyan események történnek majd, amelyek annyira élesen világítják meg az életedet, mint egy jól irányított reflektor. Tudd, hogy az elkövetkezendő három napban olyan váratlan pozitív események fognak történni, hogy alig fogsz hinni a szemednek!

Az Ég Segítő Angyalának üzenete

“Kedves Gyermekünk, ébredj fel, és vedd észre az apró csodákat. A tündérek, angyalok és én, a te őrző angyalod, már mind dolgozunk érted. A jövőbeni nehézségek csupán illúziók, és most itt az idő, hogy megtanuld: te vagy a saját sorsod mestere. Engedd meg, hogy áldásaink feltöltsenek és új irányba tereljenek.”

Kérlek, ha úgy érzed, hogy valakinek szüksége lehet erre az üzenetre, segíts egy megosztással. És kérlek ne felejtsd el, a komment szekcióba írj egy “köszönöm” szót, hogy az égi áldás gyorsabban elérjen téged és azokat, akiknek továbbítod ezt az üzenetet.

Ne feledd, a szépség és az áldás mindenhol körülvesz bennünket, csak észre kell vennünk. Köszönettel és alázattal fogadd el, és a tündérek is köszönetet mondanak neked, hogy megnyitottad a szíved és befogadtad az üzenetüket.

Szeretettel és áldásban gazdag napot!

pozitív gondolatok blog

–>KATTINTS IDE, ÉS OLVAS EL A TÜNDÉREK IMÁJÁT A LELKI BÉKÉÉRT!<–


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK