Uriel Arkangyal fényében fürdik a mai nap energiája!

Uriel Arkangyal fényében fürdik a mai nap energiája!

Ezen csodálatos napon az ég legfényesebb csillagai közült elhozok nektek egy különleges üzenetet, mely Uriel arkangyal csodálatos energiaszint emelkedéséről szól.

Kedves lelkek, minden nap egy új kezdet, egy új lehetőség, hogy a fényben járj és pozitív energiákat vonzz magadhoz. De ma különleges a levegő rezgése. Uriel arkangyal, az isteni fény és bölcsesség angyala, most erősíti a mai nap energiáit, hogy még magasabbra emelje lelkedet és életedet.

Ahogy a nap sugarai minden reggel új erővel törnek elő, úgy fogod érezni magadban az elkövetkező napokban az új energiákat és lehetőségeket. Olyan váratlan ajándékok, inspirációk és útmutatások fognak eléd kerülni, melyek világosan mutatják az utadat!

Az ég segítő angyala így szól hozzád:

“Bízz a folyamatban és az univerzum isteni tervében. Uriel arkangyal és mi, az ég angyalai mindig melletted állunk, hogy támogassunk, vezessünk és védelmezzünk.”

Kedves lelkek, ezen isteni üzenet ereje a megosztásij és a hozzászólások esetében megsokszorozódik. Amikor megosztod és hozzászólsz, nem csak saját lelked rezgésszintjét emeled, de segíted azokat is, akik olvassák és éreznek valami mély kapcsolatot ezzel az üzenettel. Azoknak, akik hozzászólnak és megosztják, az univerzum még intenzívebben munkálkodik a javukra!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”