Uriel Arkangyal megnyitja számodra a bőség kosarát, fogadd el a segítségét!

Uriel Arkangyal megnyitja számodra a bőség kosarát, fogadd el a segítségét!

Kedves Fénylő Lelkek,

Ma egy rendkívüli esemény veszi kezdetét az égi birodalomban: Uriel Arkangyal, a fény és a megértés angyala, megnyitja számotokra a bőség kosarát. Ez a csodálatos gesztus nem csupán anyagi jólétet, hanem a lelki és érzelmi életben is hordozza a gazdagságot.

Bőség Mantra a Mai Napra:

“Minden nap bőségben és gazdagságban élek.
Uriel Arkangyal vezet és támogat az én útomon.
Nyitott vagyok minden jóra, ami most érkezik hozzám.”

A következő napokban várható, hogy megnövekedett energiákat és lehetőségeket tapasztaltok a bőség terén. Lehet, hogy váratlan anyagi lehetőségek kerülnek az utatokba, vagy új ötletek és megoldások jelentkeznek, amelyek elősegítik a gazdagság növekedését az életetekben. Figyeljetek az intuíciótokra és a körülöttetek lévő jelekre.

Bőség Ima:

“Ó, Uriel Arkangyal,
Köszönöm, hogy megnyitottad a bőség kosarát.
Nyisd meg szívemet és elmémet, hogy elfogadjam a segítségedet.
Áraszd rám a bőség energiáit, hogy megéljem az élet gazdagságát.
Segíts, hogy bölcsen használjam fel az áldásaidat,
És megosszam azt másokkal szeretettel, és örömmel.”

Ha elolvastad ezt az üzenetet, oszd meg másokkal, hogy Uriel Arkangyal bőség áldása mindenkit elérjen, akinek szüksége van rá. Írd meg a “Köszönöm” szót a kommentben, hogy Uriel Arkangyal energia személyesen is megtaláljon téged ebben a csodálatos időszakban!

Ne feledjétek, az üzenet továbbadása megerősíti az áldást, így mindenkihez eljuthat, akinek szüksége van rá. Uriel Arkangyal mindig velünk van, és készen áll, hogy segítsen nekünk az élet minden területén.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével