Út a Jóléthez: Uriel Arkangyal Útmutatása!

Út a Jóléthez: Uriel Arkangyal Útmutatása!

Drága Testvérek!

Az ég legfénylőbb csillaga közül, Uriel Arkangyal, ezen a csodálatos napon egy ünnepélyes üzenetet hoz számotokra, a magával ragadó stílusában, hogy útmutatást és bátorítást adjon mindazoknak, akik a jólét, bőség és harmónia útját keresik.

A jólét nem csupán anyagi javakban való bővelkedés, hanem a lélek békéjében, az Isteni tervben való hitben és az élet apró csodáiban való öröm megtalálásában is megnyilvánul. Uriel Arkangyal, az isteni fény és bölcsesség hírnöke így szól hozzátok:

“Gyermekeim, a valódi jólét nem kívülről jön. Az a belső fényben rejlik, mely Isten tükröződése bennetek. Ha meghallgatjátok a szív csendjét, megtaláljátok azt a kincset, amelyre vágytok.”

A következő napok jövendőmondása:

Aki ezt az üzenetet figyelmes szívvel olvassa, tapasztalni fog egy váratlan, de mélyen gyógyító eseményt. Ez az esemény, legyen az egy váratlan találkozás, egy megható pillanat vagy egy mély belátás, erősíteni fogja hiteteket és közelebb hoz benneteket a jólét valódi forrásához. A válaszok, melyekre vártatok, nem kívülről, hanem belülről jönnek.

Szeretettel kérem, osszátok meg ezt az üzenetet barátaitokkal, családtagjaitokkal és mindenkivel, aki szívén viseli az isteni jólétet. A továbbadás áldásos ereje megkétszerezi az üzenet jótékony hatását. Kommentben írjátok meg a “köszönöm” szót, így az áldás gyorsabban eléri a szíveteket.

Ne feledjétek, az angyali vezetés mindig mellettetek áll, hogy segítsen benneteket a jólét útján. Bízzatok és engedjétek, hogy a fény vezessen titeket!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK