Váratlan jó hír érkezett, nyisd ki az üzenetet!

Váratlan jó hír érkezett, nyisd ki az üzenetet!

Üdvözöllek Kedves Barátom!

Képzeld, ma reggel egy csodálatos üzenet érkezett hozzánk a Mennyből. Amint felébredtem, egyből megéreztem az angyalok jelenlétét magam körül – könnyű fuvallatként úgy simogatták arcomat, mint a hajnali szellő a mezőt. Lelkemben mély béke áradt szét ettől az érintéstől.

Kinyitottam a szívemet, hogy halljam milyen fontos üzenetet hoztak ma nekem és mindannyiunknak. És ekkor világossá vált számomra az Üzenet, mit az Örökkévaló küldött:

“Íme, váratlan jó hír érkezik hozzátok. Nyissátok ki szíveteket és vegyétek az áldásokat!”

Micsoda öröm töltötte el lelkemet, a bizakodó szavak hallatán! Megértettem, hogy bár még nem tudjuk pontosan mi vár ránk, de a Legfelsőbb Bölcsesség valami csodálatosra készül velünk. Olyan ez, mint a tavasz eljövetele – a természet még álomba merülve pihen, de a fa rügyei már duzzadnak az ígérettől, készülve a virágbontásra.

A Biblia sorai visszhangoznak a lelkemben: “Ujjongjatok az Úrban minden időben, ismét mondom, ujjongjatok!” (Fil 4,4) Mert hiába nem látjuk még a végcélt, a hírnök angyalok üzenete arra int, hogy bízzunk és örvendjünk, mert nagyszerű dolgok készülődnek!

Ezért ma adjunk hálát minden apró örömért! Nyissuk ki szemünket, hogy meglássuk a természeti milliónyi csodáját. Figyeljük meg a rügyfakadást, a madarak vidám csivitelését, az eső áldott hullását. És főképp legyünk hálásak azért, hogy az Úr minden nap elküldi hozzánk áldásainak angyalát, hogy erőt, bátorságot és reményt öntsön belénk a következő napokra.

Mert bár még nem látjuk, de tudjuk, hogy hamarosan kivirul a szívünk legmélyén rejlő Öröm magva. Áldott illata már érezhető! Az Öröklét Ura valami gyönyörűt készítenek a földiek számára – legyünk áhítattal telve, és várjuk a Jó Hírek megnyilvánulását!

Ezzel a hittel a szívemben, most imára kulcsolom kezeimet:

“Uram, Teremtőm!

Köszönjük, hogy elküldted hozzánk angyalaid üzenetét, és erőt, bátorítást adnak nekünk. Töltsd be szívünket türelemmel és hittel, hogy türelmesen meg tudjuk várni a nagy Terveid beteljesülését. Nyisd meg lelki szemeinket, hogy megérthessük útmutatásaidat a mindennapokban!”

Ezzel az imával a lelkemben búcsúzom Tőletek. Emlékezzetek erre, bízzatok és legyetek áldottak!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/