Vasárnap a felöltődés napja! A mai nap spirituális, energetikai és a 2023.09.17. számok numerológiai és a dátum asztrológiai jelentése

Vasárnap a felöltődés napja! A mai nap spirituális, energetikai és a 2023.09.17. számok numerológiai és a dátum asztrológiai jelentése

Kedves Lelki Utazók,

Ahogy a nap első sugarai áttörnek az éjszaka sötétségén, egy új nap köszönt ránk. Ezen a vasárnapon nem csak egy új nap hajnalán állunk, hanem egy spirituális átalakulás kezdetén is. Hadd osszam meg veletek, hogy miért különleges ma ez a vasárnap, és hogyan használhatjuk ki az ezen a napon rejlő energetikai potenciált.

Numerológia: A 2023.09.17. Napja

A 2023-as év számát analizálva az 2+0+2+3 összege az 7-es számot adja, ami a spirituális ébredés és az égi bölcsesség szimbóluma. A mai napi szám, a 17 (1+7), a 8-as számmá alakul, amely a végtelen energiát és a bőség áramlását képviseli. A 7-es és az 8-as számok kombinációja azt üzeni, hogy ma egy erős spirituális energiával vagyunk körülvéve, amely gazdagsággal és áldásokkal áraszt el minket.

Asztrológia: A Nap a Szűzben

Míg a Nap továbbra is a Szűz csillagjegyben áll, a mai vasárnapon fokozottan érezhetjük annak tiszta és gyakorlatias energiáját. A Szűz jegye a rendszeretet, a szolgálat és a részletek iránti figyelmet képviseli, így ma kiváló nap arra, hogy rendbe tegyük életünket és a mindennapi teendőink közötti spirituális üzenetekre figyeljünk.

A Fényútvezetőink Üzenete

Ma ébredés és megújulás vár ránk. Váratlan pozitív hírek, ötletek, vagy inspirációk érkeznek hozzánk. Azok, akik már régóta várnak egy jelet, ma megkaphatják azt. Az égi segítőink közelebb vannak hozzánk, mint gondolnánk.


Szeretett Olvasó, ha úgy érzed, hogy ezek a szavak mélyen megszólítottak, kérlek, oszd meg tapasztalataidat, érzéseidet a kommentek között. Ha érzed, hogy az angyalok, a csillagok vagy a szellemi vezetők üzenetei eljutottak hozzád ezen a napon, kérlek, köszönd meg a komment szekcióban. Tudom, hogy sokaknak ez az üzenet ma fényt hoz a sötétségbe!

Ölelés és szeretet,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK