Vasárnap kivételes áldásokban részesülsz, ezerszeres angyali energia árad feléd!

Vasárnap kivételes áldásokban részesülsz, ezerszeres angyali energia árad feléd!

Kedves Lélektársak,

A mai nap, nem egy átlagos nap. Az égi birodalmakból, ahol a szeretet és a fény uralkodik, különleges áldás áradat érkezik hozzád. A mai nap a csodák, az ezerszeres angyali energia és a végtelen áldások ideje.

A vasárnap reggelének első pillanatai magukkal hozzák az angyalok szeretetét és támogatását. Érezni fogod ezt az energiát, amint átjárja testedet és lelkedet, megtöltve nyugalommal, békével és megújulással. A következő napokban ez az energia segíteni fog abban, hogy pozitív változásokat hozz az életedben, új utakat nyitva meg előtted, amelyeket eddig nem is sejtettél.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Szeretett Lélek, fogadd nyitott szívvel az ezerszeres áldásokat, melyeket ma küldünk feléd. Engedd, hogy ezek az áldások segítsenek feloldani a régi gátlásokat, gyógyítani a múlt sebeit, és megvilágítani a jövődet. Emlékezz, hogy az angyali energia mindig veled van, különösen akkor, amikor a legnagyobb szükséged van rá.”

Áldás a mai napra:

Az Univerzum szeretete áradjon feléd ezerszeresen a mai vasárnapon, és töltsön el minden porcikádat a legmagasabb frekvenciájú fény energiájával. Áldásunk kísérjen minden lépésedben, minden döntésedben, és minden álmodban.

Ima a karma erejéhez:

“Örök Fény Forrása, köszönöm az áldásokat, melyeket ma kapok. Kérlek, hogy a jót, amit teszek, és a szeretetet, amit sugározok, a karma törvénye szerint megsokszorozva térjen vissza hozzám és mindenkihez, akikkel életem során találkozom.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az ezerszeres angyali energiából és az Univerzum szeretetéből. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy hamarabb érezd az áldások és a pozitív változások hatását.

Ma, és minden nap emlékezz rá: az angyalok mindig veled vannak, és a szeretet fénye soha nem hagy el!

Szeretettel és fényben,
A Fény Angyalainak Üzenete

pozitív gondolatok blog

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe:

365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Arkangyal lexikon


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/