5 jele annak, hogy az ösztöneid megpróbálnak valamit üzenni neked!

Érezted már, hogy olyan erős volt benned egy érzés, mintha gyomorszájon vágtak volna? Volt már olyan, hogy egy megszokottól eltérő útvonalon indultál el vagy más járműre szálltál fel, így elkerülhettél egy balesetet? Ezek mind az ösztöneink eredményei. Az intuícióink által képesek vagyunk olyan dolgok “tudomására” jutni, amelyeket nem tudunk észérvekkel megmagyarázni.

A legnagyobb kihívás azonban az, hogy képesek legyünk felismerni, az ösztöneink valóban a helyes irányba akarnak-e terelni minket vagy sem. Íme, 5 jel, amely arra utal, hogy hihetsz a megérzéseidnek.

1. Suttogás

Egyedül vagy otthon és nagyon elmerülsz valamiben, amikor hirtelen egy hangot hallasz. Nem is vagy benne biztos, hogy kívülről vagy belülről érkezik-e. Nem hallucinálsz, nincs ott senki. Ez a hang egy felsőbb forrásból származik. Nevezhetjük angyalnak vagy akár intuíciónak is, a szellemi világ segítsége ez. Az egónk gyakran el akarja ezeket hallgattatni.

2. Szinkronicitás

Soha ne hagyd figyelmen kívül a körülötted lévő világ jeleit. Lehet, hogy van egy probléma, ami nagyon mélyen foglalkoztat téged, de nem tudod rá a megoldást. Kérj az égiektől segítséget. Lehetséges, hogy a válasz olyan ismétlődő szimbólumok formájában érkezik, amelyekre nem lesz ésszerű magyarázat, de mégis ott vannak. Lehet ez egy dal, egy könyv sora, egy matrica, egy tábla vagy egy madártoll. Akármi.

3. Nyugalom és csend

Gyakran előfordul, hogy akkor érkezik egy erőteljes érzésünk vagy egy hirtelen válasz valamilyen kérdésünkre, amikor elcsendesítjük az elménket. Amikor képesek vagyunk elengedni egy időre a feladatainkat és aggodalmainkat. Ekkor a szellem olyan állapotba kerül, amikor képes lesz tisztán befogadni a felsőbb üzeneteket.

4. Álmok

Amikor alszunk, az egónk elhallgat. A tudatunk magasabb szintre lép és a tudattalanunk átveszi az irányítást. Ekkor az elménk drámai forgatókönyveket képes létrehozni. Egyes álmok arra szolgálnak, hogy az elménk képes legyen a nap történéseit rendszerezni és oldani a szorongásainkat. Míg mások a bensőnkből származó üzeneteket tartalmazzák. Mielőtt lefekszel, koncentrálj erősen arra a dologra, amire választ szeretnél kapni. Sokszor a válasz szimbólumok képében jelenik meg.

5. A tested beszél

Szellemi, lelki és fizikai testünk egységet alkot. Amikor ez a három nincsen egyensúlyban, akkor fizikai problémák jelenhetnek meg. Minden gondolat formálja a jövőnket. Ha az ösztöneink ellen cselekszünk, akkor betegséggel fizethetjük meg az árát.

A fizikai testünk mindig tájékoztat minket arról, hogy mi zajlik bennünk. Ha valamilyen testi tünetet produkálsz, mindig próbáld átgondolni, hogy milyen lelki ok lehet az, ami kiválthatta.

tudasfaja.com


MINDEN OTTHONBA KELL EGY SZERENCSEHOZÓ INTEGETŐ MACSKA

http://kellenifog.hu/index.php/termek/maneki-neko-szerencsehozo-integeto-macska/


SEGÍTSÉG IDE KATTINTVA:

Itt a siker és anyagi bőség és Mandalája – fogadd szeretettel és oszd meg!


Hét év szerencse vár, ha a cikk megosztása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

ZUGLÓI THAI BOX AKADÉMIA HIVATALOS FACEBOOK OLDALA ITT

ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL