Angyali üzenet kedd éjszakára: Most kezdődik el az új életed!

Mihály arkangyal ma arról üzen, hogy itt az ideje az új dolgok elindításának. Ez egy csodás este a kezdetre, amikor megalapozhatod az érzelmi stabilitásod. Néhány napon belül aztán jöhetnek a konkrét tettek is!

Lelked mélyén régóta dédelgeted azokat az álmokat, amelyeknek a megvalósulása már a küszöbön áll. Most azonban az álmodozást fel kell váltsa a tervek konkretizálása, és napokon belül el kell indulnod gyakorlatban is a megvalósítás útján. A mai nap abban segít Neked, hogy világosabban lásd az érzéseidet, és a múltba ragadás helyett érzelmi tisztánlátással ajándékoz meg. A mai éjszaka, poraktív gondolkodásra való képességgel támogat meg.

Doreen Virtue angyalkártya

Ma éjjel a valódi érzéseid jöhetnek a felszínre a szíved mélyéről, kiváltképp, ha alkalmat teremtesz magadnak egy kis meditációra vagy csendes elvonulásra.
Mihály arkangyal most bátorságot önt beléd azért, hogy képes legyél felengedni mindazokat az érzéseket, amelyekkel eddig nem mertél szembenézni. Kétségtelen, hogy ezek megváltoztathatják az életedet és átalakíthatják az emberi kapcsolataidat. Beismerni azt, hogy valami vagy Valaki iránt már nem lelkesedsz… nos ez meglehetősen rizikós az egó számára… Beismerni azt, hogy valami, vagy Valaki iránt mélyebb érzéseid vannak … nos, ez megint csak megnyomja az egó vészcsengőjét. Mégis most érdemes ráhangolódnod arra, ami a lelkedből szól, mert csak az tehet boldoggá, ha összhangban vagy a valódi érzéseiddel és vágyaiddal!

Az érzelmi ráhangolódást segíti, ha a kimész a természetbe, és egy csendes helyen megpihenve sorra veszed a kapcsolataidat, az életterületeidet, és felidézed a hozzájuk kötődő emlékeidet. Ezen élmények által felébrednek benned valódi érzéseid rezgései, amelyeknek engedd meg, hogy megnőjenek, kiteljesedjenek benned! Kérd az angyalok támogatását ahhoz, hogy képes legyél megengedni magadnak az őszinte és tiszta kitárulkozást, és hogy képes legyél felismerni a valódi érzéseidet! Ne feledd, még mindig a karmán dolgozol! A mai napon sokat lendíthetsz a folyamataidon, ahogy a tétlenséggel akár vissza is húzhatod magad, jócskán megnehezítve a dolgod. Mert ami meg van “írva”, az bizony megtörténik…. Csak őrizd meg a hited, és – ahogy a hétfői angyali üzenetekben már megfogalmazódott: használd az ima erejét!

A cikket írta: Tomek Noémi


A jóskártya az Édesvíz kiadó szíves engedélyével került felhasználásra! Megvásárolható az alábbi linken: www.edesviz.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT