FIGYELEM! MA ESTE (2018.03.31-ÉN) HATALMAS ENERGIÁVAL ÉRKEZIK A KÉK TELIHOLD! MINDENT ELSÖPRŐ VÁLTOZÁSOKAT HOZ AZ ÉLETEDBE – OSZD MEG, KEDVELD ÉS MINDEN KÍVÁNSÁGOD TELJESÜL!

FIGYELEM! MA ESTE (2018.03.31-ÉN) HATALMAS ENERGIÁVAL ÉRKEZIK A KÉK TELIHOLD! MINDENT ELSÖPRŐ VÁLTOZÁSOKAT HOZ AZ ÉLETEDBE – OSZD MEG, KEDVELD ÉS MINDEN KÍVÁNSÁGOD TELJESÜL!

Szombaton Kék Holdunk lesz, mivel a hónap második Teliholdja következik.

A Telihold mindig felszínre hozza, tudatosítja bennünk az addig elrejtett, elnyomott dolgokat és segít lezárni, vagyis átalakítani és egyben új szintre emelni a már beéretteket. A Mérlegben álló Hold rendkívül érzékeny a külvilágtól kapott ingerekre, ezért megpróbálja mindannyiunkban kiegyensúlyozni a vele szemben álló Nap és Merkúr érzelemmentes célorientáltságát… Ezen kívül a harcias Mars és a szigorú Szaturnusz is megzavarhatják lelki békénket: méghozzá oly módon, hogy kritikát vagy fajsúlyos szavakat kaphatunk „felettünk álló“ ill. számunkra tekintéllyel rendelkező emberektől. Az ezekre a kihívásokra adott reakciónkat szeretné finomítani a Hold, és legbelül egyenrangúvá tenni a Mars-féle önérvényesítésünket és a Szaturnusz-féle felelősségvállalásunkat.
Muszáj előtérbe helyezned a saját vágyaidat, de az egyensúly miatt ugyanakkor kénytelen leszel mások elvárásait is figyelembe venni.

Talán még te sem tudtad eddig, de minden telihold és újhold napján százszoros energiák szabadulnak fel. Vagyis, amit ezeken a napokon megteszel, százszorosan szállnak vissza rád, akárcsak a gondolataid; így érdemes nagyon figyelned arra, milyen pozitív és negatív dolgok jutnak eszedbe.

Legyél türelmes önmagaddal és a körülötted élőkkel is. Intenzív érzelmeket tapasztalhatsz meg a következő időszakban, ezért törekedj arra, hogy kedves, szeretettel teli és megértő legyél!

FORRÁS: http://budapest1873.net/aktualis/figyelem-ma-este-2018-03-31-en-hatalmas-energiaval-erkezik-a-kek-telihold-mindent-elsopro-valtozasokat-hoz-az-eletedbe-oszd-meg-kedveld-es-minden-kivansagod-teljesul/