Ismét vérhold jön július végén – de mit jelent ez pontosan?

vérhold - Ismét vérhold jön július végén – de mit jelent ez pontosan?

Egyesek szerint az égi jelenség a közelgő világvégét jelzi előre. Nézzük meg a tényeket!

Július 27-én lehetünk ismét szemtanúi „vérholdnak”, és ez felcsigázza a világvége-várók fantáziáját is. Az úgynevezett „vérhold-prófécia” 2014-ben vált ismertté, amikor két amerikai lelkész, Mark Biltz és John Hagee kijelentették, hogy közeleg a világvége.

A két lelkipásztor a holdtetrádra hívta fel a figyelmet, arra a négy holdfogyatkozásra, amely 2014. április 15. és 2015. szeptember 28. között következett be – idézi fel az Express.

[hfcm id=”1″]

Ez a négy „vérhold” félévente követte egymást, közben nem voltak részleges holdfogyatkozások, ráadásul valamennyi egy-egy fontos zsidó ünnepre esett. Biltz és Hagee azt állították, hogy ezt megjósolták a Bibliában Jóel könyvében, valamint a Jelenések könyvében. Ezekben esik szó a vérré váló holdról, amely égi jel azt jelzi: az idők végezete közeledik.

Bár akkor az apokalipszis nem következett be, ez a prófécia rabjait nem zavarja: ezúttal sokan azt állítják, hogy ezek a „vérholdak” arra utalnak, hogy a közeli jövőben, egy meg nem határozott időpontban jön el a végítélet.

Ezt hirdeti például Paul Begley indianai tiszteletes, aki online prédikációkat küld híveinek e témáról, természetesen minden alkalommal megfelelő bibliai idézetekkel alátámasztva a jövendölést.

Valójában a „vérhold” teljesen természetes csillagászati jelenség, amely minden évben előfordul, van, amikor kétszer is. A NASA csillagászai szerint a teljes holdfogyatkozás minden alkalommal bekövetkezik, amikor a Hold Föld körüli röppályája egybeesik annyira a Nap sugaraival, hogy a Hold árnyékán keresztül haladjon át.


FORRÁS: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/verholddal-jon-a-vegitelet/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL