Június havi horoszkóp: 3 jegynek nagy meglepetés, 4 jegynek tragédia, a többieknek sorsdöntő változás!

meglepetés - Június havi horoszkóp: 3 jegynek nagy meglepetés, 4 jegynek tragédia, a többieknek sorsdöntő változás!

Ki ne szeretne egy kis betekintést a nem túl távoli jövőjébe? Éppen erre gondoltunk mi is! Görgess lejjebb és tudd meg, hogy a csillagjegyed alapján, neked mit tartogat a nyár első hónapja, a június!

Kos

Érzed, hogy az út a lábad alatt folyamatosan formálódik, miközben nagy változások elé tekintesz. Az elméd éles, figyelmes és tiszta az önfejlesztés érdekében tett erőfeszítéseid nyomán. Bizonyos kétségeid támadnak azzal kapcsolatban, hogy amit jól csinálsz, az nem tökéletesen jó, de ne feledd, csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit.

Bika

A hétköznapok megszokásai elveszik az életkedvedet és nem tudod, hogy hogyan fűszerezhetnéd meg az életedet anélkül, hogy fenekestül fel kellene forgatnod azt. Egy kalandra mindig van lehetőség. Fedezz fel új helyeket, új embereket, új dolgokat júniusban. Vedd észre, hogy a talpad nincs a földhöz szegezve.

Ikrek

Egy nagyon kalandos születésnapra számíthatnak az Ikrek. Mély és szenvedélyes érzelmek fogják színesíteni a június hónapot, amelyek újra írják azt, amiről úgy gondoltad, hogy teljesen kontrollvesztett lett az életedben. Mentálisan olyan erőt fogsz érezni magadban, amely segíteni fog benne, hogy mindent a helyére tegyél, ami az elmúlt időszakban kisiklott. Ne maradj a komfort zónádban, vállalj kockázatot, törj ki a kereteid közül és ne félj attól, hogy megbotlasz, ha egy új útra lépsz.

Rák

Fizikálisan és mentálisan is hasonló szinten érzed magad. Drasztikus változásokra van szükséged, de az önbizalomhiány és a megfelelő irány miatt nem tudod, hogy hogyan is kellene elindulni. Sajnos a június nem fogja meghozni azt a fajta megvilágosodást, amire vágysz, viszont legalább kitisztul a gondolat, hogy változásra és az első lépés megtételére van szükséged.

Oroszlán

Készülj fel egy szenvedélyekkel teli hónapra, bár itt nem feltétlenül szerelmi szenvedélyre kell gondolni. Lehetséges, hogy új barátságot vagy partnerkapcsolatot fogsz kialakítani, amely teljes mértékben felszabadítja a kreativitásodat. Higgadt személyiséged miatt talán túláradó és kényelmetlen lesz számodra ez az újfajta érzés, de tudd, hogy sok jó dolgot tartogat számodra. Engedd, hogy az élet felkínálja számodra a lehetőségeket.

Szűz

A június hónap az önreflexióról fog szólni. Vizsgáld meg a céljaidat és prioritásaidat. Gondold át, hogy melyek az életed valóban fontos részei és melyek az irrelevánsak, mire érdemes időt és energiát szánnod és melyeket szükséges kiiktatnod. Ez spirituális útra fog vezetni és segít balanceba kerülni. Tanulj az elkövetett ballépésekből, ne pedig hibáztasd magad miattuk.

Mérleg

Rengeteg inspiráció fog érni téged júniusban, amelynek kapcsán sok, régóta feltett kérdésre megtalálod majd a válaszodat, amelyek eddig megakasztották az életedet. Nagyon intuitívnek fogod érezni magad. Szükségét érzed annak, hogy megszabadulj a környezetedben tapasztalt zűrzavartól. Nyugalom, mindennek eljön az ideje.

Skorpió

Egy friss és örömteli új kezdet vár rád júniusban. Kezdj tiszta lappal és add át magadnak a lehetőségeknek. Jelentős és pozitív változásokra számíthatsz pénzügyi, szakmai és kapcsolati téren is. Bár néhány változás kezdetben keserédesnek tűnik majd, összességében elmondhatod, hogy minden a legjobban alakult.

Nyilas

Olyan új lehetőségek érkeznek az utadba, amelyek segítenek leküzdeni az önbizalomhiányodat. Ne feledd, a reakciód hatással lesz az érzelmi és mentális jólétedre. A változás nem mindig rossz dolog, sőt. Amellett semmi nem tart örökké, így minden csak hozzáállás kérdése. Tedd félre a nosztalgiázást és tarts előre, a pozitív változások irányába.

Bak

A június arról kell, hogy szóljon, hogy újrateremted magad. Fókuszálj magadra, mások helyett. Ne azt tedd, amit mások elvárnak, hanem azt, amit te szeretnél tenni. Vállaj felelősséget a saját tetteidért, ne azért, amit mások követnek el. Törődj másokkal, de ne engedd, hogy a mások iránti elkötelezettséged a boldogságod útjába álljon.

Vízöntő

A kreativitás és szenvedély hónapjának nézel elébe. Olyan dolgokra összpontosíts, amik most kifejezetten fontosak számodra, amelyektől úgy rézed, hogy végre teljes lehet az életed. Egy érzelmi forgószél magával ragadhat, ha nem állsz neki ellen, mivel romantika bukkan fel a láthatáron. Nyisd ki a szívedet, mert ezért a személyért nagy valószínűséggel megéri.

Halak

Egy izgalmas hónap vár rád. Lehet, hogy a párkapcsolatod, a karriered vagy egy baráti kapcsolatod miatt érzed majd, hogy jelentős változtatást kell eszközölnöd. Ebben az évben szerzett tapasztalatok és ismeretek, amelyeket gyűjtöttél végre elkezdenek összeállni egy nagy egésszé, értelmet nyer minden. Látod a fényt a nehéz utazás végén és készen állsz rá, hogy átadd magad az új, magasabb szintű tapasztalatnak.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL