A Mérleg végre pénzhez jut, a Skorpió visszafizeti adósságait: márciusi, zavarba ejtően pozitív pénzhoroszkóp minden jegynek

Semmi sem akasztja meg a gyarapodást, sőt, szinte zavarba ejtő lesz, hogy a pénzügyeid túl pozitívan kezdenek alakulni. Az is nagyszerű, ha csak egy hányadát használod ki a lehetőségeknek, azt viszont jól. Adj esélyt a szerencsédnek végre!

Kos

Ez a hónap jó is lesz meg rossz is, néha elakadsz, hátrafelé indulsz szokásoddal ellentétben, így nem meglepő, ha igen sokat kell gondolkodnod, hogy miként élj a felkínált esélyekkel, mibe kezdj bele, mit hagyj, mi hozhat sok pénzt számodra. Vajon miként tudnál módosítani eddig megszokott költségeiden, hol tudsz visszafogni, vagy milyen új forrásokat tudsz kiaknázni? 19-ére megkapod mindenre a választ.

Bika

Most új dolgokba kéne kezdeni, ha nem is szereted az ilyesmit, mert ugyan a bajok elkerülnek márciusban, de a későbbiekben a mostani tétlenség rosszul sülhet el. Akik beosztottak, azok plusz bevételekhez juthatnak, akik viszont vállalkoznak, vagy most tervezik, azoknak nagy az esélyük a gyors sikerre. Minden lehetőséget ragadj magadhoz, semmire ne legyints, kicsivel kezdd, hogy magasra juss.

Ikrek

Változtatnod kell, méghozzá itt és most! Ha csak a felületet kapirgálod, azzal nem mész sokra. Mélyen kell kitépni a gyökereket, hogy valami új dolognak tudd elvetni a magvát. Végre megadatik a lehetőség arra, hogy felfedezz magadnak egy új lehetőséget, hát lovagold is meg azt. Ha jobb eredményekre vágysz, ha több pénzt és elismerést szeretnél bezsebelni, akkor át kell gondolnod, miként tudsz radikális változtatásokat eszközölni.
Rák

Március hava minimális valószínűséggel hoz jelentős fordulatot, az átütő eredmények elkerülnek, viszont jönnek olyan hírek, melyek a hosszú távú sikereket jelzik előre. Számos olyan dolgot, ügyet elő tudsz készíteni, melyek az év második felében hoznak sikert számodra. Ha jön egy ajánlat, gondolkodj el rajta, de ne siess! Hidd el, hogy a türelem időben terem rózsát.

Oroszlán

Anyagiak terén akadályok gátolják a jelentős fejlődést márciusban, amit elég nehezen akarsz elfogadni, persze ez nem csoda. Minden tervedet, feladatodat több idő- és energiabefektetéssel tudod megvalósítani, és arra is figyelned kell, hogy könnyebben esel a költekezés csapdájába. Ne nyújtózkodj tovább annál, mint ameddig a takaród ér. Ne légy felelőtlen, tudatosan fogd vissza magad.

Szűz

A felületesség most nem célravezető. Át kell gondolnod, tényleg olyasmibe fekteted-e az idődet, ami valódi, kézzelfogható hasznot hoz számodra, vagy mész tovább a megszokott ösvényen, és nem mersz kockázatot vállalni. Ha olyan helyen dolgozol, ahol nem becsülnek meg, hát állj tovább mihamarabb. Ha vállalkozást üzemeltetsz, de több a kiadás, mint a bevétel, azonnal zárd le, fogj másba, változtass!

Tele leszel energiával, remek ötletekkel rukkolsz elő, és sok embernek nyújtasz vigaszt, támaszt, segítő jobbot. Azért önmagadról se feledkezz meg, hisz a te érdekeid is fontosak! Ha lesz kellő bátorságod egy új terv alapjainak letételéhez, akkor anyagilag is meglepő gyorsasággal gyarapodhatsz most és a következő hónapokban. Akadályok nincsenek előtted, sőt, támogatókat is találsz a megvalósításhoz.
Skorpió

Március kedvező, hosszú távra előremutató és mindenképpen fejlődő időszakot jelez. Csak az nem hoz neked hasznot, amibe bele sem kezdesz. Amilyen a kezdet, olyan lesz a teljes nyári szezon! Amit most megteszel önmagadért, a gyarapodásodért, lehetőségeidért, az végigkísér továbbra is. Régi, függő ügyeket zárhatsz le, adósságokat tudsz rendezni, csupán a tervezésre kell sok időt szánnod.

Nyilas

Olyan emberektől vagy akár egy szervezettől kaphatsz támogatást, akik eddig sosem voltak jelen az életedben, most viszont döntésekre ösztönöznek. Most bármilyen célt elérhetsz, és szinte teljesen garantált, hogy a különféle eredmények anyagi gyarapodással járnak együtt. Új tapasztalatokat szerzel, megérted és el is fogadod azt, hogy eddig hol vétettél hibát, mit kell másképp tenned. Ügyesen tervezve, jól logikázva messzire jutsz.

Bak

Mindaz, amit az elmúlt hónapokban tettél önmagadért, a sikerért, valamint az anyagi gyarapodásodért, az többszörösen megtérül. Nincs elveszett munka vagy elpazarolt idő. Egyértelműen fürdőzöl a dicsfényben, ami nem csak erkölcsi, hanem bizony materiális szinten is megmutatkozik júniusban. Örülj a kis sikereknek, mert most nagyon igaz lesz az, hogy sok kicsi sokra megy! A pénztárcád biztosan gyarapszik.

Vízöntő

Olyasmire leszel képes most, ami az év eddigi részében kimaradt az életedből: megvalósítható ötletekkel rukkolsz elő, és nem leszel rest tenni a sikerért, a fejlődésért. Bátran oszd meg a gondolataidat másokkal, és ismerd fel időben azt, hogy a csapatmunka hasznos és jövedelmező lehetőség számodra. A munkamegosztás mindenkinek könnyebbséget jelent, s az anyagi gyarapodásnak is megmutatkoznak a jelei.

Halak

Ahhoz, hogy a tavasz megnyugtató legyen, sokat kell dolgoznod, és nem lehetsz lusta. Mozdulj el a gazdagodás irányába úgy, hogy nem rettegsz az újtól, vállalod a kockázatot, s ha kell, mindennek megadod az árát. Új ötletek nélkül nem fogsz feljebb jutni. Mindent alaposan gondolj át, kerüld a pénzszórást, ha kell, fordulj pénzügyi tanácsadóhoz.

Forrás: szupertanacsokblog.hu


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL

Lájkold az  oldalunkat  Facebookon: NAPI ÚTMUTATÁS

CSATLAKOZZ NAPI ÚTMUTATÁS CSOPORTUNKHOZ ITT