2020 a szerencse éve lesz 5 csillagjegy számára! Akármibe kezdenek, az sikerülni fog

2020 a szerencse éve lesz 5 csillagjegy számára! Akármibe kezdenek, az sikerülni fog!

2020 néhány csillagjegy számára a siker éve lesz! Megvalósíthatják az álmaikat, minden akadály elgördül előlük. Eljött az ideje a tervek megvalósításának!

Ikrek

Az ikrek alapvetően szerencsés csillagjegy, 2020-ban azonban minden tervét sikerül majd megvalósítani. Ha belekezd valamibe, az szinte biztos, hogy jól fog alakulni. Az álmaiért viszont tennie is kell, csak akkor érheti el a vágyott sikereket, ha hajlandó küzdeni értük.

Bak

Az elmúlt években úgy érezte, hogy bármibe is kezd, akadályok gördülnek elé. 2020-ban azonban minden tervét sikerül megvalósítani. Nem lesznek akadályok, csak bele kell kezdenie azokba a dolgokba, amiket eddig csak halogatott. Nem szabad félnie, itt lesz az ideje a tervek megvalósításának.

Vízöntő

A dolgait gyakran halogatja, mert fél tőle, hogy nem sikerül elérnie amit akar. 2020-ban ettől nem kell tartania, de azt szem előtt kell tartania, hogy csak akkor lehet sikeres, ha cselekszik. Az álmodozás után most egy lépést kell tennie ahhoz, hogy az álmai tényleg valóra váljanak.

Oroszlán

A kitartása most meghozza a várt sikert. 2020-ban még egyszerűbben éri el a céljait. Az új vállalkozás számára ez az év kedvező lesz. Fontos, hogy higgadt maradjon, ne cselekedjen csak miután alaposan átgondolta a lehetőségeit, így könnyedén megvalósíthatja az álmait.

Szűz

Az elmúlt években nagyon nehezen tudta megvalósítani a terveit. Bármibe is kezdett, mindig úgy érezte, hogy akadályok gördülnek elé. 2020 viszont a szerencse éve lesz számára! Most olyan dolgokba is belekezdhet, amelyekbe eddig nem mert. A félelmet félre kell tennie, nem szabad mindig a bukástól tartania, csak így érheti el amit akar.


forrás: https://bidista.com/2020-a-szerencse-eve-lesz-5-csillagjegy-szamara-akarmibe-kezdenek-az-sikerulni-fog/


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Pozitív energiával feltöltő, tisztító tibeti hangtál zene 10 perc

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával ?


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL