Ezek a csillagjegyek lélegezhetnek fel 2019- augusztusától

karmában - Ezek a csillagjegyek lélegezhetnek fel 2019- augusztusától

Ezek a csillagjegyek lélegezhetnek fel 2019- augusztusától

Ezt a csillagjegyet elárulják, ez pedig megházasodik. Rád milyen sors vár?

Kos-

A 2019-es év a Kos számára sikeres lesz, bármilyen új dologba is kezd. Függetlenül attól, hogy ez egy új vállalkozás, otthonteremtés, befektetés vagy egyetemi felvételi, bátran kezdj bele ezen új dolgokba. Mellesleg belső változások is be fognak következni. Ezen csillagjegy képviselői végre fegyelmezettek lesznek és végre először gondolkodni fognak és csak azt követően fognak cselekedni. Az év szimbólumának a hatására féktelen energiájukat helyes irányba fordítják. Utazz többet, hiszen az utazás nem csak a látókörödet szélesíti, de új és hasznos ismeretségeket is hozhat számodra.Kos

Bika-

A következő év szorosan összefonódik a családi boldogsággal. Az új év segítségedre lesz abban, hogy szeretetteli kapcsolatba kerülj a hozzád közelállókkal. Végre el tudsz tölteni egy közös estét a szeretteiddel, akiknek már annyira hiányoztál, mert nagyon keményen dolgoztál 2018-ban. Az erőfeszítéseid nem voltak hiába valóak, mert az év elején egy érdekes ajánlatot fogsz kapni, ami elősegíti a karrieredet. Azt tanácsoljuk, hogy ezt azonnal fogadd el, mert a csillagok állása nagy sikerrel kecsegtet.

Ikrek-

A szerencsés 2018-es évet a bölcs és céltudatos 2019-es év váltja, ezért e csillagjegy képviselői számára az értékek átgondolásának az időszaka veszi kezdetét. Valóban sok kérdés és kétely fog felmerülni benned, hogy megéri-e ez, azt a sok erőfeszítést és idegeskedést. Nem kell ezen sokat rágódnod, hiszen ez az év a siker éve lesz, ami szerencsét hoz neked. Iratkozz be valamilyen tanfolyamra, foglalkozz önképzéssel. Nagy a valószínűsége van annak, hogy a következő évben egy új vállalkozásba kezdesz és a pénztárcád is kellően feltöltöd. A pénzügyi sikereid önbecsülést adnak számodra.

Rák-

A Rákok nagyon zárkózottak, a 2019 viszont nyitottságot és barátságosságot “követel”. Ezért az év eleje kissé nehéz lesz, mert e csillagjegy képviselő nehezen fognak megnyílni a lehetőségek hatására. Érdemes megjegyezni, hogy ezek változások radikálisak lesznek. Lehetséges, hogy munkahelyet fogsz váltani, de még az is előfordulhat, hogy elköltözöl egy másik városba, vagy országba. Bármelyik eset is következik be, az új év nem fog elárulni téged és minden szerencsésen fog alakulni. Fogsz te még azon nevetni, hogy mennyire aggódtál a gyors és nem várt változásoktól. Igen, és a szerelmi életed is jó irányba fordul.

Oroszlán-

Az Oroszlánokat 2019-ben még jobban fogják szeretni és természetesen mások figyelmének a központjába fognak kerülni. Az év elején minden területen sikeresek lesznek, ami túlzottan magabiztossá teszi őket. Pontosan ilyenkor űzhet rossz tréfát a sors az Oroszlánokkal, mert nem látják át a valóságot és egy fontos dologban egy árulást követően nagy veszteség érheti őket. Ezért nem érdemes elveszíteni a fejedet. Tartsd vissza az érzelmidet és alaposan gondold át a döntéseidet. Hiszen az Oroszlánnak a vonzó megjelenésén kívül még erős fogakra is szüksége van.

Szűz-

Az elmúlt pár év a Szüzek számára nagyon nehéz és stresszes volt. Nem kell aggódnod, a 2019-es évben végre fellélegezhetsz. Végre meg lesz a gyümölcse a több éves küzdelmednek, a felvállalt áldozataidnak, a kemény munkádnak és a a sok lemondásodnak. 2019 év örömet hoz az életedbe. Anyagi sikerek, szerelem, sorsszerű változások – ezek mind boldoggá fognak tenni téged. Viszont ne felejtsd, hogy soha semmi nem szokott simán menni, ezért készülj fel néhány sorscsapásra is. Ezen csillagjegy szülöttei végül mégis nagyon szerencsések lesznek!

Minden mérleg szereti a nyugalmat és harmóniát. Sajnos, a 2019-es évben sokszor kell döntést hoznia és rengeteg vitát kell megoldania. Nem kell aggódni, az új év melletted fog állni, csak arra kell figyelni, hogy az érvek és a viták ne legyenek feleslegesek. Legyél jó a rokonaidhoz és barátaidhoz, hisz csak ők tudnak segíteni abban, hogy megőrizd az egyensúlyt. És eszedbe se jusson kételkedni saját döntéseidben!

Skorpió-

Az elkövetkező év lehetőséget ad a Skorpióknak, hogy új oldaláról ismerhessék meg a hozzá közelállók. Mindenki úgy gondolja, hogy a Skorpiók hidegvérűek és egyáltalán nem kedvesek. Valójában azonban nagyon jóindulatúak és kedvesek. A 2019-es évben a Skorpiók megerősítik a kapcsolatukat és akár házasságot is köthetnek. Ez a megerősítés plusz lendületet és motivációt ad ahhoz, hogy a pályájuk a csúcsra érjenek.


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL