Heti horoszkóp június 11-17. – Életed legizgalmasabb hete lesz, de vár egy nagy csalódás is! Neked mi lesz az?

legizgalmasabb - Heti horoszkóp június 11-17. – Életed legizgalmasabb hete lesz, de vár egy nagy csalódás is! Neked mi lesz az?

A csillagok ezen a héten arra hívják fel a figyelmünket, hogy nagyobb óvatossággal kezeljük a pénzügyi kérdéseinket, ne engedjük, hogy érzelmi zsarolás áldozatai legyünk, ugyanakkor szánjunk több időt barátainkra és szeretteinkre, akiknek talán szükségük van a nagyobb támogatásra. Egyesek romantikára is számíthatnak.

Lássuk, hogy kinek mit hoz június második hete!

Kos

Addig ilyen elhavazott leszel, amíg be nem fejezed azokat a fontos feladatokat, amik még rád várnak. Valaki biztosan panaszkodni fog neked, ha nem úgy cselekszel, ahogyan azt megígérted. A hét elején együtt dolgozhatsz valakivel, akivel hasonló célokat kívántok elérni. Összetűzésbe keveredsz egy idősebb rokonoddal, párod családjával, egy kollégáddal vagy egy olyan személlyel, akitől már kértél szívességet.

Bika

Használd a tudásod és segíts általa másokon. Amit felkínálsz a többieknek, az cserébe nagyon különleges dolgokat fog hozni számodra. A hét elején ajánlott pénzügyi kérdésekkel foglalkozni. Figyeld, mi jön be és mi megy ki, ennek nyomán sokkal jobb meg takarítási módokat tudsz kialakítani. Sokat tanulhatsz, ha olyan emberekre figyelsz, akik már megtapasztaltak dolgokat, amiket te még nem.

Ikrek

Lehet, hogy úgy érzed, képtelen vagy megmaradni egy helyben, de valószínű, hogy most ez a legnagyobb érdeked. Gondosan vizsgálj meg egy pénzügyi lehetőséget, amely egy exkollégán vagy exfőnökön keresztül érkezik hozzád. Csak akkor tégy meg lépéseket a változás jegyében, ha valóban megéri. Tervezz programot egy baráttal, testvérrel vagy párral hétvégére. Gondosan tervezd meg a kirándulás részleteit, nehogy késések és váratlan kitérők tarkítsák az utatokat.

Rák

Egy változtatás, amit a hét elején megteszel, nagy lehetőségeket hoz az utadba. Légy nyitott a javaslatokra és hajlandó kipróbálni valami újat. Romantika érezhető a levegőben. Ne ossz meg információkat valakiről, aki erre külön megkért, még akkor sem, hogy olthatatlan vágyat érzel a kotyogásra. Érzelmi ügyek teljesen padlóra fognak küldeni. A romantikus események a fizikai megjelenésedet is felturbózzák, ami fejleszti az önbecsülésedet.

Oroszlán

Egy érzelmi manipuláció feszültséget okoz benned. Függetlenül attól, hogy te vagy valaki más reagál túl dolgokat, nem kívánt változásokra kell számítanod. A hét közepén egy baráti noszogatás segíteni fog abban, hogy végre jobban rákapcsolj egy dologra. A lelkesedésed révén időben sikerül elkészülnöd. Egy otthoni változtatás nem szabadna, hogy ennyire megcsappantsa a bankszámládat. Próbáld meg leépíteni azokat a rossz szokásaidat, amelyek ártanak az egészségednek.

Szűz

Egy utazás ösztönzőleg fog hatni rád és hatására megteszel egy lépést, amit régóta halogatsz már. Ne engedd, hogy valaki beárnyékolja  a napodat. Figyeld, mit akarnak közölni mások, de ne végy mindent készpénznek, amit hallasz. Gyűjtsd össze a szükséges információkat és értékeld a helyzetet először. A hétvégén ideje lesz kifújnod a gőzt. Az aktív kikapcsolódás jót fog tenni, de csak akkor, ha nem valami lehetetlennel fogsz próbálkozni.

Mérleg

Tudd le gyorsan a feladataidat, hogy végre arra összpontosíthass, amit a legjobban szeretsz. Szervezett találkozóid révén előrehaladásra számíthatsz. Legyen az személyes, oktatással vagy munkával kapcsolatos beszélgetés, biztos lehetsz benne, hogy a jó irányba terel majd. Légy türelmes és figyelj arra, mi történik a hét vége felé. Mivel másoknak esélyük nyílik rá, hogy hangot adjanak véleményüknek, olyan ötletekre tehetsz szert, amelyek segítségével kikerülheted a felesleges köröket.

Skorpió

Oszd meg az érzéseidet a hét elején egy olyan személlyel, akinek számít a véleménye. Együtt kidolgozhattok egy olyan tervet, amely közelebb visz a hosszú távú céljaidhoz. Vigyázz, mert egy felmerülő befektetési lehetőség csalóka lehet. Olvasd el az apró betűs részeket is, mielőtt döntést hoznál. Egy váratlan helyzet új nézőpontot fog kínálni arra vonatkozóan, hogy merre haladj tovább. Vedd számba az előnyöket és hátrányokat és hozz egy olyan döntést, amely csökkenti a stresszt és hatására jobban érezheted magad a jövődet illetően.

Nyilas

Fókuszálj jobban a kötelezettségeidre. Akár otthoni, akár munkahelyi dologról legyen szó, értékelni fogják az erőfeszítéseidet. Ne adj esélyt arra valakinek, hogy becsmérlően szóljon rólad és rossz színben tüntessen fel. Egy partnerkapcsolatod megkérdőjelezi a tény, hogy nem kapsz egyenest választ. Érzelmi nyomást gyakorolnak rád annak érdekében, hogy rávegyenek valamire. Lehet éppen arra, hogy szállj ki valamiből.

Bak

Foglalkozz többet egy személyes kapcsolatoddal és azzal, hogy hogyan festesz, és milyen képet engedsz másoknak leszűrni magadról. Egy kis romantika sokkal szorosabb kötelékké alakul, mint azt gondoltad volna. Ne bízz egy olyan barátban vagy kollégában, aki versenyezni akar veled. Tartsd meg magadnak az ötleteidet és elképzeléseidet addig, amíg készen nem állsz a prezentálására. Gondolkodj, mielőtt akcióba lépnél és válaszd meg a barátaidat gondosan.

Vízöntő

Figyelj oda az instabilitás, ellentmondásosság és a szertelenség jeleire. Az érzelmeidet nehéz lesz kontrollálnod, ha nem fojtasz el még csírájában egy veszekedést, mielőtt az kialakulna. Az otthonodon történő változtatások sokkal barátságosabbá és csalogatóbbá teszik a helyet, ahol élsz. Hívd meg a barátaidat és gyűjts be olyan információkat, amelyek segítenek egy nyaralás megtervezésében. Ajánld fel a segítségedet egy régi barátnak vagy rokonnak.

Halak

Valaki érzelmi manipulációt fog alkalmazni nálad, hogy részt vegyél egy olyan dologban, ami egyáltalán nem szolgálja a javadat. Keresd fel a forrást, hogy első kézből értesülj a szükséges információkról. Érdemes a személyes pénzügyeidet egy egyedi megközelítésből szemlélned. Úgy hozz döntést, hogy nem valaki másnak, hanem magadnak fektess be. Egy ajándék vagy pénzügyi nyereség váratlan forrásból fog érkezni.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL