Hétvégi horoszkóp április 27-28.

napotok - Hétvégi horoszkóp április 27-28.

Hétvégi horoszkóp április 27-28

A Kosok hétvégéje ideális lesz, az Oroszlánoké és a Skorpióké már sokkal kevésbé. A Nyilasoknak erőt kell venniük magukon, hogy ne a negatív dolgokra koncentráljanak, a Szüzek fel lesznek pezsdülve, a Bakok pedig mást kapnak, mint amire számítottak.

Lássuk, hogy milyen hétvégét ígérnek számunkra a csillagok.

Kos

Ez a hétvége pont úgy fog alakulni, ahogy elképzelted. Ritka és mondhatni szokatlan, de amit kigondolsz, az meg is valósul. Ha relaxálni vágysz, csend vesz körbe, ha szórakozni, akkor pedig lehetőségek. Nincs is más dolgod tehát, mint élvezni. Vasárnap egy eddig fennálló konfliktust lesz alkalmad megoldani, ugyanis megtudsz valamit, ami releváns lehet egy dologgal kapcsolatban. Élj a felkínálkozó megoldással.

Bika

Eléggé leterhelt a mögötted lévő hét a sok munkával és az extra tennivalókkal. Másra sem vágysz, mint végre pihenni, amit passzív kikapcsolódás keretében szeretnél megtenni. Ennek senki nem lesz ellenére, de ha mégis, akkor nyugodtan adj hangot vágyaidnak. Nem kell mindig mindenkinek vigyázzba állnod. Ami igazán fel tud tölteni, az a gyermekekkel töltött idő, ha egy kis mozgásra, játékra is vágysz.

Ikrek

A hétvégédet teljes mértékben kötelezettségektől, tennivalóktól mentesen töltheted, ha ezt te is megengeded magadnak. Ha valaki kérdésekkel zaklat, akkor mondd meg neki, hogy keressen fel jövő héten újra. Hétvége van, a pihenés és kikapcsolódás ideje. Eleget mész hétköznapokon. Válassz olyan programokat, amelyek a hangulatodhoz passzolnak. Senkinek nem kell számot adnod róla, ha csak a lábadat akarod lógatni.

Rák

Ez a hétvége bizonyos értelemben befelé fordulással fog telni. Ha nem kötöd le magad éppen semmivel, akkor a gondolataid fognak cikázni a fejedben egy olyan üggyel kapcsolatban, amire szeretnél megoldást találni. Hidd el, a lelki ügyekben nem lehet megsürgetni és kierőszakolni a válaszokat. Időt kell hagyni nekik, hogy érlelődjenek, ám minden esetben pont akkor érkeznek, amikor érkezniük kell. Légy résen és ne mondj hirtelen nemet vagy igent egy meghívásra, mert lehet, hogy épp az ellenkezőjére vágysz.

Oroszlán

Azt veheted észre, hogy minden sokkal döcögősebben megy, mint általában. Nem haladnak a dolgok, folyamatosan akadályokba ütközöl, amitől talán fel is húzhatod magad. Állj meg egy kicsit és gondold végig. Nem lehet, hogy az univerzum akar üzenni neked ezekkel a történésekkel? Talán abba kellene hagyni a munkát és inkább pihenni. Főleg akkor, ha nem is magadért, hanem mások érdekében tüsténkedsz. Élvezd a hétvégét, ne elszenvedd!

Szűz

Felpezsdül benned az élet és bármire kapható leszel, ami valami újat hoz az életedbe. Új helyre szeretnél utazni, új ételek akarsz kipróbálni, bele szeretnél kóstolni valami nem mindennapi kalandba, netán randizni támad kedved vagy új barátokat szerezni? Mi akadálya van? Pontosan, semmi. Tehát csak az elhatározás kell, onnantól pedig egyenes az út a friss, pozitív tapasztalatok felé. Hozd ki a hétvégből a legjobbat. Vasárnap még mindig lesz időd pihenni is egy kicsit, ha túlpörögnél szombaton.

Mérleg

Végre vége a hétnek és elengedheted mindazt a kötelezettséget, ami gúzsba köt a hétköznapokon. Talán kicsit meg is vagy feszülve, de ez szépen fel fog engedni a hétvégén. Jó lesz, ha megtisztítod a gondolataidat és elengeded a munkát teljesen. Bármit is tervezz erre a két napra, az jól fog alakulni, hiszen ki fog rántani a mókuskerékből és már ez magában egy hatalmas felüdülés neked.

Skorpió

Ez a hétvége talán nem fog pozitív szellemben telni, tudatosítanod kell magadban, hogy a javadra válik. Eléd fog kerülni néhány probléma, ami megoldást kíván, és nem futamodhatsz meg előlük. Elsőre úgy érezheted, a hátad közepére sem kívánod, hogy a gondokkal foglalkozz, ám ha a hétköznapokon nincs időd rá, akkor mégis mikor? Hidd el, amint letudod őket, sokkal jobban fogod érezni magad, lelkileg is fejlődést érhetsz el általuk. Ebből a szemszögből mindjárt máshogy fest az egész.

Nyilas

Hétvége van és te még mindig a múlthét nehézségein vagy már a jövő hét tennivalóin pörögsz? Mi értelme ennek? A két szabadnapot ki fogja helyetted kihasználni? Semmi értelme leterhelni az agyadat, amikor éppen szórakozni és pihenni kellene. Ráadásul a családod és a barátaid is vágynak a társaságodra, de nem fog benne örömük telni, ha óvatoskodni kell melletted, mert bármikor robbanhatsz a stressz miatt, amit nem akarsz elengedni.

Bak

Lehet, hogy hétvégére csendes kikapcsolódást terveztél, de a sors az utadba sodor valami halaszthatatlan lehetőséget. Talán egy érdekes előadás vagy egy új szerelem ígérete kerül az utadba? Bárhogyan is legyen, ha a szíved azt súgja, meg kell lépned, akkor úgy is kell tenned. Engedd el magad és hagyd, hogy történjenek a dolgok. Inspirálódj, nyisd ki a szívedet, engedd be az új impulzusokat és fejlődj általuk.

Vízöntő

Úgy érzed majd, mintha az égiek játszadoznának veled. Egyszer úgy fest, ellened dolgoznak, a másik pillanatban pedig a kegyeikbe fogadnak. Sok olyan dolog történik, aminek éppen az ellenkezőjét tervezted, ám a végén mégis jól fogsz kijönni belőlük és nyerhetsz is általuk. Ha szeretnéd megspórolni magadnak a felesleges fejfájást, akkor jobban teszed, ha bízol abban, hogy minden úgy és akkor következik be, ahogy annak lennie kell. A lazításról semmiképp ne feledkezz meg.

Halak

Ez a hét mondhatni egész lazán telt számodra, nem kellett nagyobb nehézségekkel megbirkóznod, így a hétvégének abszolút pozitívan fogsz neki indulni, nem kell fejben sem átkapcsolnod lazító üzemmódra. Ha a családdal vagy barátokkal töltesz időt, az is a béke jegyében fog telni. Beszélgetések, játék a gyerekekkel, ennél többre most nem is vágysz. Ha valaki rá akar venni egy olyan programra, amihez neked semmi kedved, bátran mondj nemet.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL