Hétvégi horoszkóp május 4-5.

akadályt - Hétvégi horoszkóp május 4-5.

Hétvégi horoszkóp május 4-5.

Ez a hétvége minden csillagjegy számára tartogat valami pozitívat, még a Bikának is, ha tudják mérsékelni az indulataikat. Alapvetőn kiegyensúlyozott, programokkal vagy éppen pihenéssel és megnyugvással teli két napnak nézhetünk elébe, kinek melyik fekszik most jobban.

Nézd meg, hogy a te csillagjegyed számára mik a hétvége előrejelzései.

Kos

Próbáld meg pozitívan szemlélni a körülötted és veled történő dolgokat és rájössz, hogy mennyi jó adatik meg neked. Vágysz a váratlan, izgalmas eseményekre, amelyek be is következhetnek az előtted álló két napon. Lehet, hogy egy rég nem látott ismerős bukkan fel az életedben, akivel érdekes beszélgetésbe gabalyodhattok. Bármilyen lehetőség kerüljön az utadba, ragadd meg és élj vele. Ha magánéleti gondok adódnak, annak rendezésére a csendes és nyugodt vasárnap szolgáltat megfelelő terepet.

Bika

Egy feszültebb hétvégének nézel elébe, de csak akkor, ha hagyod, hogy az indulataid felülkerekedjenek rajtad. Ne feledd, te vagy az irányító. Ha elveszted a fejed viszont olyan konfliktusokba keveredhetsz, amelyek már magukat fogják duzzasztani. Őrizd meg a hidegvéred, cselekedj és reagálj tudatosan, sokkal egyszerűbben és simábban megy majd úgy a napod, és ha ezt szokássá fejleszted, az egész életed is.

Ikrek

Mivel nem vagy az a fenekeden ülő típus, nem csoda, ha az elmúlt hét alaposan leterhelt és szombat reggel felébredve azt sem tudod, hogy hol vagy. Pihend ki magad rendesen, majd dobj be egy laktató reggelit és máris más színben fogod látni a világot. Ha jó az idő, miért maradnál otthon? Kerekedj fel és fedezz fel valamit a világban, ahol még nem jártál. Nem kell a trópusokban gondolkozni, elég csak a környéken is.

Rák

Ez a hétvége a kapcsolataid megvizsgálásával, analízisével, értékelésével és rendbetételével – legalábbis annak megpróbálásával – fog telni. Ami eddig is tökéletesen alakul, azt megerősíted, ami zavaros, azt letisztázod, vagy éppen lezárod. Ahogyan az otthonodban és a környezetedben, úgy a lelkedben is szükség van néha egy “nagytakarításra” és te ebben amúgy is nagyon tudatos tudsz lenni. Nézd meg a dolgokat a saját és a másik oldaláról is.

Oroszlán

Tudod jól, hogy az ígéreteket megszegni nem szép dolog, sőt az egyik legkellemetlenebb megtapasztalni azt, ha valaki eláll egy megegyezéstől. Ha vállaltál valamit, akkor az alól már nem bújhatsz ki, különben csak magad alatt vágod a fát és konfliktusba keveredhetsz azzal a személlyel, aki áldozattá válna. Ennek semmi értelme. Váltsd be az ígéretedet és utána foglalkozz azzal, amit elterveztél. Ne veszítsd el a hiteledet. Ha egy összetűzésbe mindenképp beleszaladsz hétvégén, a békeségre törekedj.

Szűz

Egy igazán termékeny hétvégére számíthatsz, hiszen nem fogsz unatkozni, de mindamellett hasznos dolgokkal telik majd az időd. Új emberek és új lehetőségek is az utadba kerülhetnek. Bár nem kell belevetned magad a munkába, de egy fél-1 órás feladatra nyugodtan szánj időt, ha az a jövőd szempontjából fontos dolog. Úgy érzed, hogy minden rendjén halad körülötted, ezért teljesen kiegyensúlyozott leszel és a nyugalmat árasztod magadból, ami a környezetednek is jót tesz.

Mérleg

Mozgalmas lesz ez a két nap, szóval kösd fel a gatyád és vegyél részt mindenben, amihez kedved támad. Hivatalosan is megérkezett a jó idő, szóval a szabadtéri programok is egyre dúsulnak, csak válogatni kell közöttük. Romantika illata szállhat a levegőben és egy olyan személlyel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, aki valóban figyel rád, lesi minden szavadat. Ez már igazán hiányzott az életedből. Ha valaki a segítségedet kéri, találj rá módot, hogy kinyújtsd a kezed.

Skorpió

A legjobb, ha előre eltervezel mindent erre a két napra. Azzal nem árthatsz senkinek. A szombat délelőtt a legalkalmasabb a kötelező teendők elintézésére, mint a vásárlás, takarítás, rendezkedés, majd délutántól már tiéd lehet a terep. Mozdulj ki a családdal vagy a barátokkal és vegyétek a nyakatokba a világot. A vasárnap ott lehet a pihenésnek vagy egy könnyedebb sétának, kirándulásnak.

Nyilas

Légy spontán, nem mondj nemet semmire, ha nem vagy benne 100%-ig biztos, hogy nem akarsz részt venni egy adott programon. Bármit tartogathat számodra a szombat délután és miért ne derítenéd ki? Egy társasági eseménybe keveredhetsz bele, még ha nem is tervezted, de nem fogod megbánni, hiszen a nyüzsgés és a sok beszélgetés feltölt majd. Ez egy alapjaiban pozitív hétvége lesz és vasárnap este elégedetten hajtod majd álomra a fejedet.

Bak

Szeretnél kimozdulni a hétvégén? Semmi akadálya. Ha egyedül akarod megtenni, akkor nem is kell alkalmazkodnod másokhoz, viszont ha családdal vagy barátokkal indulnál útnak, akkor némi kompromisszumot neked is kötnöd kell, amivel most az égvilágon semmi bajod nem lesz. Mindenki jól fogja érezni magát, nem lesznek viták és tiszteletben tartjátok majd egymás javaslatait. Így kellene minden közös eseménynek zajlania, igaz?

Vízöntő

Hullámzó hétvégére készülj, már ami a lelkieket illeti. Egyik pillanatban feldobott, a másikban lehangolt leszel és ebben nagy szerepe lesz azoknak az információknak, amik eljutnak hozzád. Természetes, hogy elgondolkodsz rajtuk, de azt nem hagyhatod, hogy teljesen irányításuk alá vegyék a napjaidat és a kedvedet. Senkinek ne hagyd, hogy kilendítsen az egyensúlyodból. Figyelj oda arra, hogy mit eszel, pihenj, mozgasd át magad a friss levegőn. Légy barátja a testednek.

Halak

A harmónia és a béke most a legjobb barátod és meg is teszel mindent, hogy ez így is maradjon. Használd ki, hogy nem kell rohannod sehová, nem kell megfelelned senkinek, csak magaddal törődhetsz és letisztázhatsz magadban néhány lelki ügyet. Emeld fel a telefont és beszélj azokkal, akik igazán fontosak számodra. Erre most több időd van, mint hétköznap és mindenkinek jót fog tenni a kapcsolódás. Ha van valami elintéznivalód, azt vasárnap még mindig beiktathatod valahová. Nem hajt a tatár.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL