Honnan tudhatod, hogy a párod ideges, valami zavarja? A csillagjegye elárulja!

ideges - Honnan tudhatod, hogy a párod ideges, valami zavarja? A csillagjegye elárulja!

Honnan tudhatod, hogy a párod ideges, valami zavarja? A csillagjegye elárulja!

Az asztrológusok szerint az, hogyan reagálunk a negatív helyzetekben, nem csak a temperamentumunktól függ, hanem a születésünk időpontjától is.

Ma egy olyan horoszkópot hoztunk el nektek, amelyből megtudhatjátok azt, hogyan viselkednek egyes csillagjegy szülöttei, ha idegesek, elégedetlenek.

Kos

Amikor a kos nincs megelégedve és mérges, olyankor rideg és még zárkózottabb. Ha ilyen változást veszel észre a partnerednél, akkor jó lenne, ha megértenéd mi az oka a ridegségének.

Bika

Amikor a bika nincs megelégedve valamivel, akkor nincs étvágya sem, ha visszautasítja a finomabbnál finomabb ételt és a finom falatoknak sem örül, akkor azt jelenti, hogy boldogtalan. Ilyenkor meg kell tudni mi ennek az oka.

Ikrek

Ha a partnered az ikrek jegyében született és egyre kevesebbet beszél veled, akkor ez egy rossz jel. Lehet, hogy a rossz kedvének nincs köze hozzád, de ezt nem tudhatod csak akkor, ha megkérdezed tőle.

Rák

Ha ez a személy aki annyi szeretetet és törődést ad, nem boldog, akkor nem fogja kényeztetni a partnerét, nem segít a vacsora elkészítésénél, úgy mint azelőtt. Ha ilyen változásokat észlelsz a partnerednél, akkor itt az ideje, hogy nyíltan megbeszéljétek a dolgokat.

Oroszlán

Ha ő szomorú, vagy mérges, akkor nagyon csendes. Mikor nem kommunikál, jobb ha megkérdezed tőle, mi a baj. Szinte minden probléma ilyen viselkedést vált ki belőle. Ha szomorú, nagyon hallgatag, de a partnerével mindent meg tud beszélni.

Szűz

Ha a szűz nem elégedett, akkor rögtön észre fogod venni mert kritikusan fog viselkedni, bármit csinálsz, semmi sem lesz jó neki. Ha a partnered a szűz jegyében született és hirtelen nagyon pedáns lesz és minden idegesíti, akkor el kellene gondolkodj a viselkedéseden.

Mérleg

A mérleg jegyében született személyek akkor is mosolyognak, ha nem boldogak. Ha azt veszed észre, hogy a partnered kevesebbet beszél veled, akkor itt az ideje, hogy segíts neki és megtudd mi az oka annak, hogy haragszik.

Skorpió

Ha a skorpió valamivel nem elégedett, akkor szemrehányást tesz a partnerének. Tehát, ha a skorpió hirtelen agresszív vagy elviselhetetlen lett, akkor őszintén kell beszélj vele, hogy megoldjátok a problémát.

Nyilas

Ha a nyilas nem viccelődik és nincs jó kedve, akkor valamivel nem elégedett a kapcsolatában. Amikor a nyilas hirtelen pesszimista lesz, akkor komoly problémái vannak a magánéletben.

Bak

Amikor a bak elégedetlen, akkor már nem engedi be a partnerét a komfortzónájába. Ha ilyen viselkedést veszel észre a partnerednél, akkor kérdezd meg tőle azt, hogy miért haragszik. Minél hamarabb tisztázzátok a dolgokat, annál jobb.

Vízöntő

Amikor a vízöntő boldogtalan a magánéletben, akkor magába zárkózik, ilyenkor könnyen megértheted, hogy valamivel nincs megelégedve, mert a beszélgetés is kerüli.

Halak

Amikor a halak jegyében született partnered nincs megelégedve valamivel, akkor több időt kezd fordítani az egészségére, hogy jobban érezze magát. Azt fogod észrevenni, hogy többet alszik vagy nagyon elfoglalt lett.

Ha azt veszed észre, hogy valami probléma adódott a pároddal, szomorú, vagy zaklatott, akkor a legjobb, ha megbeszélitek. A kommunikáció a titkos hozzávaló az élethez és a boldogsághoz!


FORRÁS: https://ketkes.com/honnan-tudhatod-hogy-a-parod-ideges-valami-zavarja-a-csillagjegye-elarulja/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL