Kínai horoszkóp a 2019-es esztendőre: ezt tartogatja a Vaddisznó éve!

2019 - Kínai horoszkóp a 2019-es esztendőre: ezt tartogatja a Vaddisznó éve!

2019. február 4-én ér véget a Kutya éve, és február 5-től veszi kezdetét a Vaddisznó éve, mely 2020. január 25-ig tart. Az elkövetkező évben nagyon sok okunk lesz majd az örömre, hiszen ezen állat tulajdonságai között találjuk az engedékenységet, a barátságot és az életörömet.

Igyekezzünk a pillanatnak élni, és soha ne bánkódjunk. Szeressünk, keressük a békét, igyekezzünk elkerülni a zűrös vagy feszültséggel teli, veszélyes helyzeteket. Ebben az évben sokat pihenhetünk, és hagyjuk maguktól történni a dolgokat, nem siettetve azokat. Lesz időnk önmagunk megfigyelésére, a befelé fordulásra, a múlt elemzésére, elfogadva hiányosságainkat és szövögetve jövőre néző, új terveinket.

Mi vár ránk a 2019-es esztendőben?

A mértékletesség, mely nehezen elérhető célnak bizonyul!

A Vaddisznó természeténél fogva, imád enni és inni, ezért hajlamosak lehetünk a mértéktelen fogyasztásra, elkényeztetve magunkat. Igyekezzünk tehát kordában tartani étvágyunkat és ne engedjük, hogy az vezérelje mindennapjainkat, mert könnyen túlsúlyosakká válhatunk.

Ugyanezt a mértékletességet tartsuk be anyagi téren is. Figyelmesen válogassuk meg, mire költjük pénzünket, és ne engedjünk a csábításoknak a költekezés terén. Ne bízzunk meg feltétel nélkül mindenkiben, mindig legyünk óvatosak, hogy ne válhassunk áldozatokká. Kapcsolatainkban se legyünk túl elnézőek, mert könnyen megbánthatnak bennünket. Jó hír, hogy sok jó barátot szerezhetünk és az egyes közösségek is elfogadnak bennünket.

Szakmai téren kitűnő évnek nézünk elébe!

Termékeny év lesz számunkra, munkánknak beérik a gyümölcse és előléphetünk szakmai téren. A Vaddisznó szorgalma arra ösztönöz bennünket, hogy kellő odafigyeléssel szervezzük szakmai életünket és üzleti ügyeink gördülékenyen mennek majd.

A család kerül az első helyre!

Mivel a Vaddisznót a családja felé irányuló feltétel nélküli szeretet, és hűség jellemzi, a jövő évben családi életünk körül is mindent rendben találunk majd. Sor kerülhet eddig elodázott közös családi tevékenységekre, melyek szorosabbá teszik a meglévő kötelékeket. Eljön az idő a nagy családi összejövetelek számára, ahol alkalom nyílik a békülésre is. Akik egyedül voltak eddig, megtalálhatják maguk számára az ideális párt.

Szerencse színei: a piros és a fehér

Igyekezzünk azon lenni, hogy a fenti színek uralják otthonunkat, és ruházatunkat. A színes kiegészítők, a virágok és a különböző színes dekor elemek szintén szerencsét és harmóniát biztosítanak számunkra.

Cikk forrása: http://filantropikum.com/kinai-horoszkop-a-2019-es-esztendore-ezt-tartogatja-a-vaddiszno-eve/


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Új beszélgetős fórumunkat itt találod meg: http://vidampercek.hu


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL