Milyen lelki társra van szükséged? – Elárulja a csillagjegyed!

lelkiárs - Milyen lelki társra van szükséged? - Elárulja a csillagjegyed!

Találkozni egy olyan személlyel, aki egyben a lelkitársunk, olyasmi, amire titkon mindenki vágyik. Sajnálatos módon azonban nagyon nehéz megtalálni, és van, aki egy egész életen át keresi, mégsem jár sikerrel. Most vessük egy pillantást arra, hogy mire is van szükséged pontosan? Milyen energiákkal kell rendelkeznie annak az embernek, aki a lelkitársadnak számíthat? Mindebben a csillagok lesznek segítségünkre!

[hfcm id=”1″]

Kos (március 21 – április 19)

A keresés során, nem elégszel meg addig, amíg olyan személyt nem találsz, akiben kihívást látsz. Egyszerűen szükséged van valakire, aki inkább karakánabb, agresszívabb, semmint passzív, és aki nem fél kimondani azokat a dolgokat, amelyeket talán nem is akarsz igazán meghallani.

Bika (április 20 – május 20)

Olyan lelki társra van szükséged, aki arra ösztönöz, hogy a lehető legjobbá válj, és a legtöbbet hozd ki magadból. Szükséged van valakire, aki nem nyaggat, ha éppen nyomorultul érzed magad, hanem segít újra talpra állni, legyőzni a problémákat.

Ikrek (május 21 – június 20)

Ezer ötlet, terv cikázik a fejedben, ezért olyan emberre van szükséged, aki segít egy adott célra összpontosítani, mely előrébb visz. Egy ilyen személy stabilitást és biztonságot hoz az életedbe, arról nem beszélve, hogy együtt fejlődhettek és építgethetitek az életetek.

Rák (június 21 – július 22)

Szükséged van egy jó hallgatóságra, aki hajlandó meghallgatni még a legmélyebb gondolataidat és érzelmeidet is, anélkül, hogy ítélkezne feletted. Az ilyen társnak maximálisan együtt érzőnek kell lennie, aki tényleg segít neked a jó tanácsaival. Olyan, aki irányába teljesen megnyílhatsz, mert nem kell takargatnod előtte semmit.

Oroszlán (július 21 – augusztus 22)

Olyan személyre van szükséged, aki megérti és elfogadja, hogy más arcodat mutatod a külvilágnak, mint amilyen valójában vagy. Szeretsz a figyelem középpontjában lenni, ragaszkodsz egy adott életszínvonalhoz, de igaz lelkitársadnak hagyod, hogy bármikor a felszín mögé lásson.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

Olyan lelkitársra van szükséged, aki segít elfogadni önmagad olyannak, aki valójában vagy. Te ugyanis rendkívül önkritikus vagy. És mint ilyen, semmi szükséged nincs olyan emberre, aki folyton megerősít ebben és kijavít. Sokkal inkább vágysz olyanra, aki elfogad, és úgy szeret, ahogy vagy.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Olyan lelkitársra van szükséged, aki megmutatja, hogy időnként bizony ki kell lépni a reflektorfényből. Szívesen veszed magad körbe emberekkel, imádsz a figyelem középpontjában lenni, ezért olyasvalaki kell melléd, aki megmutatja, hogy egyedül, önmagaddal is boldogulsz.

Skorpió (október 23 – november 21)

A legértékesebb tulajdonság egy emberben számodra a megbízhatóság, ezért érthető, hogy a lelkitársadnak is megbízhatónak kell lennie. A múltban minden bizonnyal csúnyán elárultak, visszaéltek a bizalmaddal, itt az idő, hogy újra megbízz valakiben. A megfelelő lelki társ mellett végre újra megnyílhatsz.

[hfcm id=”1″]

Nyilas (november 22 – december 21)

Olyan társra van szükséged, aki szereti a változást és az izgalmat. Halálra unnád magad ugyanis egy olyan ember mellett, aki nem szeret utazni, kalandozni, és szívesebben ül a négy fal között. Számodra tehát az ideális lelkitárs pont olyan spontán tud lenni, mint te.

Bak (december 22 – január 19)

Olyan lelkitársra van szükséged, aki átlát a konzervatív, szigorú álarcodon, és észreveszi a mögötte rejtőző izgalmas személyiséget. Aki segít abban, hogy elengedd magad és megmutatja, milyen is a felhőtlen szórakozás. Aki mellett végre felfedezheted személyiséged szórakoztató, izgalmas oldalát.

Vízöntő (január 20 – február 18)

Olyan lelkitársra van szükséged, aki támogatja a legörültebb és legirracionálisabb ötleteidet is. Sok ember vesz ugyanis körül, akik sokszor kételkednek ötleteidben, azok sikeres kimenetelében és a képességeidben. A megfelelő lelkitárs mindig, mindenben melletted áll és mellszélességgel támogat.

Halak (február 19 – március 20)

Olyan lelkitársra van szükséged, aki meleg érzelmeket ébreszt benned, ugyanis eddigi partnereidhez általában rendkívül hűvösen viszonyultál. Az ideális társ segít neked abban, hogy pozitívan gondolkodj és felszabadítsd személyiséged kreatív oldalát.


FORRÁS: https://hu.ezo.tv/cikkek/asztrologia-horoszkop/milyen-lelki-tarsra-van-szukseged-elarulja-a-csillagjegyed.html


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL