Napi horoszkóp, 2019. július 21., vasárnap

akadályt - Napi horoszkóp, 2019. július 21., vasárnap

Napi horoszkóp, 2019. július 21., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Dániel, Daniella, Léna névnapjára. A nap kel: 5:08, nyugszik: 20,32.

Kos 03.21 – 04.20. – Melankolikus

Még megint nem tért magához, s most különösen jólesik, hogy környezete megértő, figyelmes. Ez is közrejátszik abban, hogy nem csinál nagy ügyet a gondjaiból. Kedélye mégsem a régi. Kicsit szomorkás, bágyadt, elrévedező. Sokat töpreng az élet értelmén és leteszi a szent esküt, hogy ezután kímélni fogja magát. Amit persze később esze ágában sincs betartani.

 

Bika 04.21. – 05.20. – Megülős

Egy tapodtat sem hajlandó menni. Olyan elégedetten figyeli lakását és szeretteit, mint egy király a tartományait és tarka népüket. Veszekedni kell Önnel, hogy tegye a dolgát. A szerelemben is lassú, réveteg, de aki lassan, kimérten veszi birtokba jussát, az veszi birtokba igazán!

Ikrek 05.21. – 06.21.- Vidám

A társaság, ahová meghívják, meglehetősen lehangoló. Márpedig Ön semmit sem visel el nehezebben, mint a sótlan, szellemtelen embereket. Mivel az arcáról egész pontosan leolvasható a véleménye, egész csapatra való megsértett embert hagy maga után. Mi lett volna, hanem tesz lakatot a szájára? Abból bizony nagy baj lett volna.

Rák 06.22. – 07.22. – Bizonytalan

Kedélye nyugodt, semmi különös esemény nem zavarja meg nyugalmát. Megfontoltan cselekszik, ha cselekszik egyáltalán. Ma inkább csak elfogadja azt, amit mások cselekszenek n helyett. Barátait állította be ma “cselédnek”, persze ők ezt önfeláldozásnak tekintik, mert azt hiszik, depressziós.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Lenge

Váljon meg koronájától és vegyüljön bátran a pórnép közé. Fürdőruhában egészen hasonlatos lesz a többi halandóhoz. S mit lát, amikor először tükör elé áll? Tökéletes, sudár termetet, sportos, súlyfeleslegtől mentes alakot. Vagy nem? Akkor bizony mégis jobb, ha magára teríti palástját, mielőtt valaki felfedezné a tömegben, hogy a király sem mindenben tökéletes. Lehet, hogy étrendet kellene változtatnia?

 

Szűz 08.24. – 09.23. – Furcsa

Mivel rendkívül jó megfigyelő, feltűnik Önnek egy szokatlan, megmagyarázhatatlannak tűnő jelenség. Nem kell azonnal rémeket látni, de félvállról se vegye az ügyet. Próbálja meg benyomásait megosztani valakivel. Ha ez történetesen a legjobb barátja volna, más rendezetlen ügyeit is megbeszélheti vele. Ne feledje, barátoknak tartozni a legkellemetlenebb.

 

Mérleg 09.24 – 10.23. – Borzasztó

Ha Ön készenléti ügyeletben van, ma minden bizonnyal berángatják. A borzasztó az az egészben, hogy olyasmihez hívják, amivel Ön sem tud mit kezdeni. De ha nem is ilyen munkakörben tevékenykedik, akkor is megzavarják a család nyugalmát. Egy rossz hírrel ugrasztják el a vasárnapi ebéd mellöl, s ez nem csak az ön kedvét, de családja vasárnap délutáni programját is tönkreteszi.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Problémás

Ha hirtelen nem tid mit kezdeni szabadidejével, szóljon Neki. Ő majd minden bizonnyal talál Önnek olyan elfoglaltságot, ami kitölti a mai napját, s elejét veszi annak, hogy megint a depressziójában kössön ki. Értelmes munkát kell végeznie, még ha első pillantásra nem is  mutatkozik meg az eredmény, ha az anyagi előnyöket még nem látja.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Problémás

Persze, nem tudta megállni, hogy ne foglalkozzon gondolatban a munkával; vállalkozása, hivatala, munkahelye ügyes-bajos dolgaival. Egy pénteki megjegyzés különösen bántja és dühíti. Akkor szó nélkül hagyta, de most úgy érzi, ha holnap bemegy, beolvas az illetőnek.Jól odamond neki, kitálal, hogy mit is képzel. Realitásérzéke, tekintélytisztelete, konfliktuskerülő hajlama viszont inkább hallgatást parancsolna.

 

Bak 12.22 – 01.20. – Nyugtalan

Türelmetlenül vár híradást szerelmétől, közeli hozzátartozójától. Ne aggódjon! Nincs baj, csak a körülmények hálátlanok. Kedélyjavító gyanánt elfogadhatna egy meghívást egy speciális étterembe. Egy “veszélye” van a dolognak, hogy befészkelődik az agyába a gondolat: jó lenne ezeket a fogásokat az eredeti helyszíneken kipróbálni. Készüljön egy nagy utazásra!

 

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Fáradt

Nem békétlen, vagy elégedetlen, csupán leeresztett, mondhatni kiütött. Ön is tudja, hogy mindig többet akar, mint amennyit emberi számítás szerint meg lehet csinálni. Mégis újra, meg újra megpróbálja, s azután mély csüggedéssel veszi tudomásul, hogy ismét nem sikerült. Pedig tényleg nem lehet egy nap alatt húszezer kilométert vezetni, avagy egy doktori értekezést megírni, sőt, még csak egy hatvan négyzetméteres lakást sem alaposan kitakarítani. Ma mindenesetre pihenjen, lustálkodjon, aludjon annyit, amennyit szeretne.

Halak 02.21. – 03.20. – Sikeres

Hát ilyen egyszerű volna? Nem hiszi el, hogy ne találták volna már ki…. Álmában jött rá a megoldásra, amely ötletes, könnyen kivitelezhető és olcsó. És nem is akármilyen nagyságrendű kérdésben! Ha így folytatja, a végén még Önre bízzák a halpiacgazdaság kiépítésének megszervezését…. Addig is türelmetlenül várja, mikor lesz már hétfő reggel…..


FORRÁS:https://varosikurir.hu/hiszi-nem-hiszi-napi-horoszkop-2019-julius-21-vasarnap/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL