Napi horoszkóp 2019. július 7., vasárnap

akadályt - Napi horoszkóp 2019. július 7., vasárnap

Napi horoszkóp 2019. július 7., vasárnap

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem értjük meg. Mindenképpen érdemes beleolvasni, hogy a több ezeréves tudás, a horoszkóp, mit ígér a mai napra, Apollónia és Cirill névnapjára, amikor a nap 4.55-kor kel és 20.41-kor nyugszik le.

Kos 03.21 – 04.20. – Pocsék

Mindent olyan szépen eltervezett és egy váratlan rosszullét keresztülhúzza a számításait. Hangulata mélypontra süllyed, úgy érzi, tönkretették, összetörték. Kicsit el is túlozza megpróbáltatásait, amelyeket leginkább a saját könnyelműségével idézett elő. Kocsiba most ne üljön! Maradjon otthon!

Bika 04.21. – 05.20. – Nyűgös

Leengedett redőnyök, elhúzott függönyök mögött hűsöl a lakásban. Minden óvatlan mozdulatra felszisszen: leégett. Az a legkínosabb, hogy még ülni sem tud rendesen. Kifacsart, képtelen testhelyzetben nézi a tévét, a kép a legerőszakosabb műfaj, ha hidegen hagyják is az ostoba vetélkedők, a lélekölő fogkrém- és macskatápszer-reklámok, akkor sem tehet mást. Nézi és nyöszörög.

Ikrek 05.21. – 06.21. – Önzetlen

Igazán nem ártana, ha némi önvizsgálatot tartana. Abban ugyan igaza van, hogy ezt a világot a “valamit valamiért” elv alapján rendezték be, de azért időnként nyugodtan fölrúghatja ezt az elvet. Ha nem tud úgy adni valakinek, hogy semmit nem vár érte cserébe, elég nagy a baj. Változtasson!

Rák 06.22. – 07.22. – Zavaros

Még mindig a szerelmi élete körül forognak a gondolatai. Elég jól alakulnak a dolgok, partnere szórakoztatóbb, mint gondolta volna. A baj csak az, hogy nem tudja megoldani azt a kettősséget, amelyben él. Régi kapcsolata még mindig működik, ha nem is olyan zökkenőmentesen, mint eddig.

Oroszlán 07.23 – 08.23. – Fegyelmező

Amikor az Oroszlán elégedett magával, sohasem fordul befelé, törekszik arra, hogy társaságában mindenki jól érezze magát. S így van ez mindaddig, amíg bírálat nem éri, vagy nem sarkallják olyan tettekre, amihez semmi kedve. A dekád utolsó harmadában születettek jobban teszik, ha megadóan tűrik sorsukat, ellenkező esetben meggondolatlanságra ragadtathatják magukat.

Szűz 08.24. – 09.23. – Szorgalmas

Nagyon sok elmaradása van a ház körüli munkák terén. Kezdjen hozzá mielőbb, így a finom vasárnapi ebéd is jobban ízlik majd. Sajnos délutánra is marad teendője, de csak örülhet neki, hogy a szabadban lehet ilyen szép napon. Estére nem csak a rendben gyönyörködhet, hanem elégedett lesz napbarnított színével is.

Mérleg 09.24 – 10.23. – Szép

Valami családi ünnep van ezen a napon, de hogy pontosan mi, arról fogalma sincs. A biztonság kedvéért vegyen egy csokor virágot, vagy valami apró ajándékot. Partnere boldog lesz, hogy házassági évfordulójukat ennyi idő után sem felejtette el. Töltse az egész napot szerettei körében, hiszen olyan ritkán jön össze az egész família.

Skorpió 10.24 – 11.22. – Idegesítő

Vidám és optimista hangulatában azt gondolta, hogy a július végre kegyes lesz Önhöz, s hogy végre Önre mosolyog a szerencse. Várakozásai eddig nem igazolódtak be, s keserű szájízzel kell tudomásul vennie, hogy megint “gödörben” van. A sors, úgy látszik, most sem fogadja kegyeibe.

Nyilas 11.23 – 12.21. – Termékeny

Ma gyűjtsön erőt a jövőheti feladatokhoz. Ha teheti, üljön le és vesse papírra – igen, jól olvasta, ne a telefonjába pötyögje be – konkrét elképzeléseit, ötleteit. Apró részletmegoldásokkal finomítsa eddigi munkáját. Kitűnő közérzete és szellemi készenléte alkalmassá teszi, hogy mindent pontosan kivitelezze.

Bak 12.22 – 01.20. – Jó

Egy nemes cél érdekében érdemes egyezséget kötnie. Nem fogja kevesebbnek érezni magát azáltal, hogy az eszét használva kompromisszumot ajánl. Körültekintéssel fogalmaz meg egy okiratot, egyezményt, amit példaként fognak továbbvinni. A sok szálon futó összefüggéseket egyedül Ön képes áttekinteni.

Vízöntő 01.21. – 02.20. – Csapnivaló

Nem akar otthon kotlani. Pedig volna mit tennie. Tart azonban attól, hogy – amilyen ingerült és sérülékeny mostanában – nem tudja majd szó nélkül tűrni élete párjának megjegyzéseit. Döntsön, ahogy tetszik, de döntsön! A nagy melegben egyébként nemcsak a strandolás, hanem a kertlocsolás és autómosás, avagy éppen a jégszekrény leolvasztása is hűsítő foglalatosság…..

Halak 02.21. – 03.20. – Tevékeny

Ne gondoljon pihenésre! Úgysem esne jól. Úgy érezné, kényszer-pihenőre ítélték, pedig ma munkakényszere van. Helyzetét súlyosbítja, hogy akármibe is fog – legyen az a legegyszerűbb, vagy a legbonyolultabb feladat – mindent sikeresen old meg. Egyszerűen képtelen véteni. Rettegve gondol arra a napra, amikor mindennek az ellenkezője lesz igaz.


FORRÁS: https://varosikurir.hu/hiszi-nem-hiszi-napi-horoszkop-2019-julius-7-vasarnap/3/


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL