Napi horoszkóp 2019. június 25. – Erős érzelmek és reakciók

triplázódhat - Napi horoszkóp 2019. június 25. – Erős érzelmek és reakciók

Napi horoszkóp 2019. június 25. – Erős érzelmek és reakciók

A Kos ma harciasan ébred, a Mérlegnek pedig cselekednie kell. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy a szokottnál is harciasabban ébredsz és jaj annak, aki ma szembe kerül veled. A véleményed mellett a végsőkig kitartasz majd és bármiről, ami ennek az ellenkezője nagyon nehéz lesz meggyőzni téged. Minden bizonnyal eseménydús nap néz ki most számodra.

Bika – napi horoszkóp

Ma nagyobb rugalmasságra lehet szükséged, hogy illeszkedni tudj egy kihíváshoz, ha ugyanis nagyon befeszítesz, könnyen lehet, hogy a végén te sérülsz meg. Lehet, hogy mindezt meghátrálásnak érzed magadban, de teljesen feleslegesen. Attól, hogy idomulsz valamilyen mértékben a környezetedhez, még nem leszel megalkuvó.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma végig kell hallgatnod valakinek az egyéni drámáját és bármennyre is alkalmatlan az idő erre, kénytelen leszel türelmesnek látszani, ha nem akarod az illetőt vérig sérteni. Nagyon vigyázz arra, hogy a reakciódon ne látszódjon, a véleményed, inkább mutass érdeklődést, de próbálj neutrális maradni a témát illetően.

Rák – napi horoszkóp

Ma egy intenzív érzelmi reakciót vagy kénytelen végignézni, mivel a környezetedben valakinél könnyen lehet, hogy elszakad a cérna egy esemény, vagy hír következtében. Ha teheted, próbálj mindebből kimaradni és igyekezd a témát praktikusan megközelíteni. Jobb, ha nem keveredsz bele olyasmibe, ami nem igazán tartozik rád.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma valaki megkérdőjelezheti a döntésed helyességét, vagy az is elképzelhető, hogy a szavahihetőségedet. Ha emiatt agresszív energiák törnek elő belőled, az teljesen természetes, de talán jobb lenne, ha mindezt nem egy harcra, hanem inkább valami másra használnád. Vezesd bele a felgyülemlett energiádat a munkádba és az illetőt hagyd lógva. Hidd el, a legjobban az fogja zavarni, hogyha azt látja, érdektelen számodra a véleménye.

Szűz – napi horoszkóp

A mai nap benned felgyülemlő energiája erőteljes lesz, de hogy mindezt mire használod, az a te felelősséged. Légy óvatos és igyekezz pozitív dolgokkal foglalkozni és ne próbálj belemenni konfliktusokba, legyen az ma bármilyen csábító. Amíg ugyanis leállsz valakivel küzdeni, minden más csak egy helyben áll.

Mérleg – napi horoszkóp

Ma, bár még nem érzed úgy, hogy mindenben készen állnál, mégis cselekedned kell majd, mivel a körülmények most ezt követelik tőled. Tedd, amit tenned kell, légy óvatos, de határozott is közben. Bízz önmagadban, sokkal többet tudsz, mint az te magadról elképzeled.

Skorpió – napi horoszkóp

Ahhoz, hogy tovább tudj valamiben haladni, előbb el kell végezned egy sor előkészítő munkát is, ami nincs túlságosan ínyedre. Mégis ezek a dolgok fontosan, ezek nélkül nem lehet megfelelően folytatnod az utat, melyre léptél. Mint amikor a felszállópályát megtisztítják a repülőgép felszállása előtt.

Nyilas – napi horoszkóp

Szélsőséges helyzetek, belőled is szélsőséges érzelmeket váltanak ki és ma pont egy ilyen szenvedélyes reakció várható tőled egy váratlan hírre, vagy eseményre. Mindezek mellett mégis jó lenne kordában tartanod valamennyire a reakcióidat, nehogy a következő napok azzal teljenek, hogy próbálod helyrehozni a járulékos károkat.

Bak – napi horoszkóp

Ma valaki szembehelyezkedhet veled eltérő véleményével, vagy veled ellentétes szándékaival. Mielőtt azonban megküzdenél vele, szánj egy kis időt arra, hogy megértsd a mozgatórugóit és megismerd az érveit. Lehet, hogy közelebb van hozzád az álláspontja, mint ahogyan az elsőre látszik.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma a környezeted egy része teljesen másképpen vélekedik egy hírről, vagy eseményről, mint te és ez kényelmetlenül érinthet téged. Ha nagy a túlerő körülötted, talán nem érdemes szembe menni vele, inkább keress egy alkalmas helyet, ahol nagyobb tere lehet az olyan véleményeknek is, mint a tiéd.

Halak – napi horoszkóp

Ma lehetőséged lehet arra, hogy egy rejtélyt, vagy egy okot megtalálj és egy kicsit többet érts meg a körülötted lévő világból. Használd fel az ismereteket arra, hogy a jövőben jobb döntéseket hozz és oszd meg az információt azzal is, aki a közeledben van.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL