Napi horoszkóp április 2. kedd – a Kosoknak jó napjuk lesz, a Mérlegekre nagy lecke vár! Neked mit tartogat a mai nap?

napotok - Napi horoszkóp április 2. kedd – a Kosoknak jó napjuk lesz, a Mérlegekre nagy lecke vár! Neked mit tartogat a mai nap?

Napi horoszkóp április 2. kedd – a Kosoknak jó napjuk lesz, a Mérlegekre nagy lecke vár! Neked mit tartogat a mai nap?

Ha ma van a születésnapod: Az életednek új szakasza kezdődött nemrégiben és ha most még nem tapasztaltál meg nagyobb sikert, akkor kis időn belül hamarosan meg fogod. Minden lehetséges, ha eléggé akarod, szóval kérdezd meg magadtól: Mi az, amit VALÓBAN szeretnék?

Ha egyedülálló vagy, egyszerűen szárnyalni fogsz ebben az évben. Ha tudod, hogy milyen típusú párkapcsolatra vágysz, nem kell sok hozzá és képes leszel elérni azt. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel egy közös életcélon munkálkodtok. Hallgassatok egymásra nagyon figyelmesen.

Kos

A Nap a jegyedben annak az ígéretét hordozza, hogy minden rendben lesz, nem számít, hogy jelenleg milyen nehézségekkel kell szembenézned. Ha úgy érzed, hogy érdemes volna kockázatot vállalni, akkor hajrá. Nagy rá az esély, hogy ki fog fizetődni és nem is kicsit.

Bika

A jegyed legérzékenyebb szektorában tapasztalható kozmikus aktivitás hatására legszívesebben elbújnál most a világ elől a gondolataiddal és ezzel semmi baj nincs. Minél többet elmélkedsz, annál nagyobb lesz a sikered.

Ikrek

Ha nem vagy benne teljesen biztos, hogy az akció, amire készülsz a lehető legjobban fog alakulni, akkor jobb, ha tanácsot kérsz egy baráttól vagy kollégától. Ők majd a helyes irányba terelnek, de csak akkor, ha kéred.

Rák

Ha tudtára adod a környezetednek, hogy mi az, amire igazán vágysz, akkor megvan az esélye, hogy hozzá fognak segíteni. Lehet, hogy a magabiztosságod most nincs a tetőfokán, de ez nem szabad, hogy megakadályozzon a céljaid elérésében.

Oroszlán

Nagyon sok mondandód lesz az elkövetkező napban és nagy a valószínűsége, hogy keveseknek fog tetszeni, amit majd hallanak. Ettől függetlenül a véleményed igenis számít.

Szűz

Egy projekt rövid távban gondolkodva eléggé költséges lehet, ám hosszú távon meg fogja hozni bőven a befektetett összeget. A beruházások bármely formája jó csillagállást élvez most.

Mérleg

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően a riválisaidat a saját mezőnyükön fogod leteríteni. Viselkedj úgy, mintha csak a nyerés volna lehetséges opció. Már félúton vagy a siker felé.

Skorpió

Folytasd továbbra is, amit eddig elkezdtél a munkában és ne hallgass azokra, akik azt sugalmazzák, hogy rossz úton haladsz. Az igazság az, hogy irigyek a képességeidre és nem igazán akarnak sikeresnek látni.

Nyilas

Ha valamilyen formában kreatívnak és művészi képességekkel megáldottnak tudod mondani magad, akkor itt az ideje, hogy a tehetségedet a nagyvilágnak is megmutasd. Minél rámenősebb és dinamikusabb vagy a mai napon, annál valószínűbb, hogy gazdag és híres leszel hamarosan.

Bak

Próbálj meg őszintébb lenni az érzéseiddel kapcsolatban. Ez persze nem lesz könnyű, viszont a bolygók is arra sarkallnak, hogy szabadíts fel magadból némi haragot és frusztrációt, ami az elmúlt hetekben rakódott egymásra.

Vízöntő

Légy olyan gondtalan, amennyire csak kedved tartja a mai napon. Ne hagyd, hogy ezt az állapotot bárki vagy bármi megzavarja. Mások talán azt gondolják, hogy felelőtlen vagy, azonban mindenkinek ki kell eresztenie a gőzt valahogyan, hogy ne robbanjon.

Halak

Minél hosszabb időn keresztül kitartasz egy vágyad mellett, az annál nagyobb eséllyel fog valóra válni. Hihetetlenül makacs tudsz lenni néha, ha a fejedbe veszel valamit és ilyenkor senki nem képes megtörni az elhatározásodat vagy eltántorítani.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL