Napi horoszkóp december 23. hétfő – A Szenteste előtti nap sok jót ígér neked is!

horoszkóp - Napi horoszkóp december 23. hétfő – A Szenteste előtti nap sok jót ígér neked is!

Napi horoszkóp december 23. hétfő – A Szenteste előtti nap sok jót ígér neked is!

Holnap már Szenteste és az év legszebb ünnepe végre itt van. Ezért most minden csillagjegy számára van egy fontos üzenetünk a szeretet ünnepe előtt.

Kos

Minden egyes megérzés jó szolgálatot tehet nálad ezen a napon, szóval figyelj jól, hogy mit mond a belső hangod és cselekedj azonnal. Egy új lehetőség bukkan fel előtted, amiről kiderül, hogy akár hosszú távú pénzszerzési forrás is lehet.

Bika

A következő 48 órában kezedbe kell venned a dolgokat és meggyőződni róla, hogy mindenki azt teszi, amit tennie kell. Ha nem így teszel, akkor a fejed tetejére nőhet minden, káoszra pedig a legkevésbé sem vágysz karácsony előtt.

Ikrek

Bármire is vágysz most, adott pillanatban, tűnjön az akármilyen furcsának vagy megvalósíthatatlannak, szánj rá időt és próbáld meg összehozni. A kozmikus aktivitás segítségével minden esélyed megvan rá, hogy sikerülni fog.

Rák

A feladat, amire vállalkoztál nemrég, talán ijesztőnek tűnik, de ha jobban belegondolsz, kerültél már ki győztesen nehezebb dologból is, minden karcolás nélkül, szóval mi a gond? Ígérd meg magadnak, hogy egy percet sem fogsz kételkedni és sikeres leszel.

Oroszlán

Valaki, akivel nemrégiben hadakoztál, próbálja a mai napon helyrehozni a dolgokat és ha elég bölcs vagy, elfogadod a bocsánatát, sőt te magad is belátod, miben hibáztál. Az élet túl rövid ahhoz, hogy értékes időt pazaroljunk el rossz viszonyokban.

Szűz

A kozmikus aktivitásnak köszönhetően eléggé jó meglátásaid születnek azzal kapcsolatban, hogy mi miatt siklottak ki bizonyos dolgok az életedben és mit tehetsz annak érdekében, hogy rendbe jöjj. Már csak cselekedned kell.

Mérleg

Valami, amit eddig sikerült titokban tartanod, ezen a hétvégén kitudódik a nyilvánosság előtt és te már semmit nem tehetsz ellene. Ha az információ kínos, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy elismered és kiállsz magadért.

Skorpió

Minél nagyobb erőkkel próbálsz elérni valamit a mai napon, annál biztosabb, hogy le fogsz maradni róla. A bolygók arra sarkallnak, hogy tarts szünetet és csinálj valamit, ami képes mosolyt csalni az arcodra. Jó kedvedben egyszerűbben találsz majd megoldást.

Nyilas

Valakivel kapcsolatban erős gyanú fog el, de jobb, ha még senkinek nem beszélsz a megérzésedről. Lehetséges, hogy még mindig hiányoznak darabok a kirakósból, szóval adj időt magadnak, tartsd nyitva a szemed és a füled.

Bak

Egy dolognak nagyon a mélyére fogsz ásni és amit találsz, az képes lesz az egész világlátásodat megváltoztatni. Készen állsz egy érdekes felismerésre?

Vízöntő

Ideje, hogy eloszlass minden zűrzavart magad körül és végre megtaláld a probléma valódi forrását, ami miatt már egy jó ideje aggódsz. Ne arra hallgass, amit mások mondanak, hanem arra, amit a szíved diktál neked.

Halak

A karrier szektorodban tapasztalható kozmikus aktivitásnak köszönhetően erőt kapsz ahhoz, hogy egy feladatot, amit már régóta halogatsz, végre elvégezz. Az eltökéltséged sikert fog eredményezni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL