Napi horoszkóp július 28. vasárnap – Nagy meglepetések várnak rád a hét utolsó napján!

horoszkóp - Napi horoszkóp július 28. vasárnap – Nagy meglepetések várnak rád a hét utolsó napján!

Napi horoszkóp július 28. vasárnap – Nagy meglepetések várnak rád a hét utolsó napján!

Ha ma van a születésnapod: Ez az év gyakorta több izgalmat fog kínálni, mint amire készen állsz. Gyakran függetleníted magad, hogy képes légy a nagyobb képet látni. A váratlan dolgok fogják uralni az elkövetkezendő 12 hónapot.

Ha egyedülálló vagy, akkor egy olyan emberrel kerülhetsz szorosabb kapcsolatba, aki érettebb és idősebb, mint te vagy. Döntsd el, hogy valóban akarsz-e egy ilyen típusú kapcsolatot. Ha párkapcsolatban élsz, a kedvesed gyakran húzódik vissza, de ez a fázis hamarosan véget ér. Tervezettek több kirándulást kettesben.

Kos

Engedd át a gyeplőt egy szeretett személynek tervek készítésekor és lazábban fogod érezni magad. Úgy tűnik, a jó hangulat járja át a napodat. Ne lepődj meg, ha egy váratlan dolog rázza fel a nyugalmadat. Ha kell, alkalmazkodj.

Bika

Lehetséges, hogy szeretnél befejezni egy projektet vagy letudni egy esedékes feladatot. A párod valami miatt akadékoskodni fog. Jobb, ha engedsz neki, ha azt szeretnéd, hogy a napotok jól alakuljon. Meglepődsz egy barátodnak tartott személy cselekedetén.

Ikrek

Nem örülsz neki, hogy egy szeretett személy visszahúzódik. Korábban is tapasztaltál már ilyet ennél a személynél és abban reménykedtél, hogy ez még egyszer nem fog megtörténni. Tudod, hogy hogyan csalogathatod ki a csigaházából. Ha megteszed, mindketten jól fogjátok magatokat érezni.

Rák

Olyan hangulatodban vagy, hogy szívesen töltöd a napodat otthon és foglalkozol kizárólag magaddal. Csendes pihenőt tervezel, bár egy hozzád közel álló személy gyorsan át tudja írni a terveidet, ha te is hagyod.

Oroszlán

Több lehetőséget is megfontolsz. Beszélj egy kollégáddal vagy partnereddel. Ez a személy is szeretné megosztani veled a gondolatait. Ha ez a téma nagyon fontos és sürgős, akkor fontoljátok meg, hogy egy nyugodt kikapcsolódás közben ejtitek meg a beszélgetést.

Szűz

Csak azért, mert úgy érzed, hogy mindenáron be kell szerezned valamit, még nem biztos, hogy ez jó ötlet. Könnyen túlzásba eshetsz és lehet, hogy nem fogod tudni megtalálni a megfelelő dolgot. Fogd vissza magad és napold el a vásárlást.

Mérleg

Másoknak sok mondanivalójuk van és mind meg akarják veled osztani. Előfordulhat, hogy szelektálnod kell a hívásaidat, ha végezni akarsz egy feladatoddal. A későbbiekben még úgyis visszahívhatod a barátokat. Egy személy, aki kritikával illet téged spontán fordulaton megy keresztül.

Skorpió

Nagy izgalomban vagy. Használd ki a nappali órákat, hogy befejezz egy projektet vagy valamilyen halaszthatatlan feladatot. Lehetséges, hogy meglepő dologra jössz rá. Ha nem vagy képes az egész képet látni, ez a dolog nem lehet nagy segítségedre.

Nyilas

Próbálj meg a pozitív dolgokra koncentrálni és ne keveredj érzelmi örvénybe. Válaszolj egy kedves barát vagy egy távolban lévő szeretett személy hívására. Találkozz a barátokkal, ne maradj egyedül. Egy gyermek nagy meglepetést fog okozni azzal, amit mond.

Bak

Állj meg egy pillanatra, ha szükségesnek találod. Figyelj azokra a dolgokra, amiket megígértél. Egy ellentmondás közepette találhatod magad, ami kellemetlen lesz. Tervezz egy késő délutáni nagy pihenőt magadnak.

Vízöntő

Úgy érzed, hogy függetleníteni kell magadat és jobb hallgatósággá válni. Mindazonáltal sok minden jár a fejedben, amivel most nem egyszerű dűlőre jutnod. Válaszolj egy távolból érkező hívásra vagy egy megkeresésre.

Halak

Egy olyan helyzetbe kerülhetsz, amiből szeretnél minél hamarabb kitörni és valami mással foglalkozni. A körülötted lévők úgy tűnik, most sokkal konzervatívabban gondolkodnak, mint te és nem hajlandóak kockázatot vállalni. Meg fogsz lepődni azon, amit később hallani fogsz.

tudasfaja.com


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Ha hiszel a angyalokban, és abban, hogy igenis léteznek és mindig körülöttünk vannak  segítő szándékukkal, oszd meg ezt a cikket!


Rontás elleni védelemért használd a Hamza kezet, amelyről bővebben az alábbi cikkben olvashatsz:

kattints ide–> Elhoztuk életedbe a védelmező Hamzát, Isten kezét. Fogadd szeretettel és add tovább! <– kattints ide

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL