Napi horoszkóp július 5. csütörtök – Végre beköszönt az életedbe az, amire mindig is vártál!

horoo 1024x1024 - Napi horoszkóp július 5. csütörtök – Végre beköszönt az életedbe az, amire mindig is vártál!

Ha ma van a születésnapod: Idén akár az év dolgozója címet is elnyerhetnéd. Képes leszel nagyon erősen koncentrálni és minden zavaró tényezőt kiiktatni annak érdekében, hogy elérd a kitűzött célokat. Mások ámulattal figyelik a koncentrációdat és az odaadásodat. Ne lepődj meg egy nagyszerű ajánlaton, ami ennek következtében érkezik hozzád.

Ha egyedülálló vagy, akkor új ajtókat nyitsz meg és szívesen ismerkedsz olyan emberekkel is, akik nem igazán a te típusod. Tudd meg, hogy hosszú távon is működhet-e egy dolog, mielőtt elköteleznéd magad. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel most sokkal közelebb kerültök egymáshoz, mint az elmúlt időszakban. Az ősz talán hűs lesz, de ti perzselni fogtok.

Kos

Azon mélázol, hogy vajon melyik irányban kellene elindulnod ahhoz, hogy meg tudj felelni mások elvárásainak. Sokkal fókuszáltabb leszel, ahogyan a nap halad előre. Hallgass figyelmesen a visszajelzésekre. A belső ösztönöd a helyes irányba fog vezérelni.

Bika

A siker a közvetlen kapcsolataidon keresztül fog elérkezni. Amikor beszélsz, mély benyomást keltesz. Ne légy túlságosan követelőző, amikor másokkal kapcsolatos elvárásokról van szó. Nem mindenki rendelkezik azokkal a képességekkel, amikkel te. Használd a diplomáciádat, hogy elérd, amit akarsz.

Ikrek

Egy újfajta módon egy új irányba indulsz el. Ötleteid áthangolása és gondolkodásod egy új dimenzióba kerülnek. Értsd meg, hogy mi zajlik másokban. Tartsd fenn a humorérzékedet egy kollégával kapcsolatban, aki hajlamos gyakran megváltoztatni a véleményét.

Rák

Légy kompromisszumkészebb a barátaiddal. Sokat meg fogsz tudni egy közös ismerősről, anélkül, hogy te kezdeményezted volna a beszélgetést róla. Hagyd, hogy mások kibontakozzanak és el fogják kotyogni magukat. Ezzel ösztönözni fogod a további kitárulkozást is.

Oroszlán

Az egyéniséged minden kreatív kísérleten átsugárzik, amit megpróbálsz folytatni. A döntésed sokkal komolyabb, mint hinnéd. Egy szeretett személy feszült lesz és egy aktuális vitát még nagyobb problémává duzzaszt majd.

Szűz

Értékeld a gyors változást és ne akarj harcolni ellene. Talán szeretnéd keresztülrágni magad a mentális feladatlistádon, hogy megerősíthess egy döntést. Szeretnéd a magad bevált módján folytatni a dolgokat. Néha szükség van a hitre, hogy el tudd fogadni, ami történik.

Mérleg

Képes vagy egy beszélgetést fenntartani kevés vagy éppen nulla erőfeszítéssel. Meglepődsz, hogy néhány információ kupac hogyan tűnik fel hirtelen a semmiből. Rengeteg dolgon kell gondolkodnod és sok tennivalód is akad.

Skorpió

Kezelj egy ügyet felhasználva minden leleményességedet. Tiszta gondolkodású tudsz maradni, még akkor is, ha egy inspiráló ötletet kell tolmácsolnod. Megvan a módszered arra, hogy a többieket is a saját gondolkodásmódod elfogadására ösztönözd. A szerelem egy olyan kötelék, ami időt igényel.

Nyilas

Vállald a kockázatot, még akkor is, ha zűrzavar uralkodik körülötted és legszívesebben világgá mennél. Küzdj a belső késztetés ellen, hogy megfutamodj. Hosszú távon ez a afajta önfegyelem nagy előnyödre válik majd.

Bak

Vizsgáld meg, hogy milyen problémát okozhat egy ügy, ha nem kezeled azonnal és gyorsan. Egy szívből jövő beszélgetés lehetővé teszi számodra, hogy kifejezd sebezhetőségedet. Egy barát nagyra értékeli ezt a kitárulkozást mivel nagy bizalomról tesz tanúbizonyságot.

Vízöntő

Gyakran kevered a munkát a barátsággal és szeretsz bevonni barátokat a szakmai céljaid elérésének érdekében. Fogadd el a ‘nemet’, hogy ne okozz zűrzavart. Idővel több ‘igen’ is hamarosan érkezni fog. Összpontosíts mindarra, ami pozitív az életedben.

Halak

Egy lépéssel színpadra és a figyelem középpontjába kerülsz. Másoknak tetszenek az ötleteid és támogatnak abban, hogy valóra váltsd őket. Értékeld, hogy mi szükséges ahhoz, hogy továbbra is a céljaid elérése felé tarts. Élvezd ki a reflektorfényt.

tudasfaja.com


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt:
KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is:
ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL